Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Αποκάλυψη: «Μπον βιβέρ» στην Μύκονο, με πούρα Αβάνας, ένας εκ των βασικών υπευθύνων ασφαλείας της Βουλής!
Επιδεικτική ανάρτηση λίγα 24ωρα μετά την επιδρομή του «Ρουβίκωνα» στην Βουλή και την -υποτίθεται- ενδελεχή εσωτερική έρευνα από την Κατεχάκη. Νέο δείγμα απόλυτης διάλυσης της ΕΛΑΣ
Σ’ αυτή την διαδικτυακή δήλωση χαράς και θερινής χαλάρωσης στην… Μύκονο προχώρησε –λίγα εικοσιτετράωρα μετά την πολυσυζητημένη επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην Βουλή – ένας εκ των αξιωματικών της ΕΛΑΣ που έχουν την κύρια ευθύνη για την ασφάλεια του Κοινοβουλίου!
Τo «in.gr» προχωρά σε μία νέα αποκάλυψη για την εικόνα διάλυσης της ΕΛΑΣ τους τελευταίους μήνες.
Λίγες ημέρες μετά την ανενόχλητη επιδρομή των αντιεξουσιαστών στον (υποτίθεται) πλέον φυλασσόμενο χώρο της Αττικής, ένας εκ των βασικών φρουρών της Βουλής προχώρησε σε επιδεικτικές αναρτήσεις στο Instagram στον Πάνορμο της Μυκόνου κρατώντας πούρα Αβάνας και γιορτάζοντας τον… ερχομό του καλοκαιριού.
Κι όλα αυτά ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα που διέταξε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ –διεξάγεται από τον επιτελάρχη κ. Ανδ. Δασκαλάκη- για τις πλημμελείς ενέργειες των υπευθύνων της ασφάλειας της Βουλής που δεν απέτρεψαν την επιδρομή των «ακτιβιστών των Εξαρχείων». Δημιουργώντας αναστάτωση και προκαλώντας πλήθος διαμαρτυριών από τον πολιτικό κόσμο.
Τέλος οι αδιάφοροι
Κι ενώ υπήρχε σαφής προειδοποίηση από την ηγεσία της ΕΛΑΣ για επίθεση στο κτίριο της Βουλής, η οποία δεν απετράπη. Σύμφωνα με την ηγεσία της ΕΛΑΣ- που έδωσε βροντερό παρών στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – υπάρχει πλέον… ασφυκτικός κλοιός για τους «αδιάφορους αξιωματικούς της Βουλής».
Και ορισμένοι από τους οποίους, ωστόσο, βρίσκουν με χαρακτηριστική ευκολία, ως γνήσιοι μπον βιβέρ … διέξοδο στο νησί των Ανέμων και μη διστάζοντας να «διαφημίσουν» στο διαδίκτυο τις στιγμές πολυτέλειας κι απόλαυσης σε πανάκριβα στέκια της Μυκόνου.
Σε μια σειρά φωτογραφιών που προκαλούν ήδη έκδηλη αμηχανία στην λεωφόρο Κατεχάκη…
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59