Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετατάξεις στο Μαξίμου και με εντολή Τσίπρα - Τους «φορτώνεται» ο επόμενος πρωθυπουργός

Μετατάξεις στο Μαξίμου και με εντολή Τσίπρα – Τους «φορτώνεται» ο επόμενος πρωθυπουργός

Πέντε ημέρες μετά τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε προαναγγείλει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απόφαση με την οποία μετατάχθηκαν στη Γενική Γραμματεία  Συντονισμού τέσσερις μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι

Πέντε ημέρες μετά τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε προαναγγείλει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απόφαση με την οποία μετατάχθηκαν στη Γενική Γραμματεία  Συντονισμού τέσσερις μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Λίγα 24ωρα μετά το σάλο με τις μεθοδεύσεις κυβερνητικών στελεχών που αφορούσαν μετατάξεις φίλων και γνωστών, γεγονός που οδήγησε την Τασία Χριστοδουλοπούλου να λάβει την απόφαση να μην συμμετάσχει στις επικείμενες εθνικές εκλογές, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το ΦΕΚ με ημερομηνία 31 Μαΐου του 2019 στο οποίο αναφέρεται ότι με απόφαση του πρωθυπουργού μετατάσσονται τέσσερις δημόσιοι υπάλληλοι στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού.

Ένας από αυτούς ήταν υπάλληλος στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, και οι υπόλοιποι στο ταμείο Παρακαταθηκών, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών.

Επό της ουσίας, ο απερχόμενος πρωθυπουργός γεμίζει το Μέγαρο Μαξίμου με υπαλλήλους που θα έχει ο… επόμενος πρωθυπουργός. Γιατί αυτό γίνεται στις 31 Μαίου; Ποιος ο σκοπός της μεθόδευσης αυτής όταν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αλλάξει ο ένοικος του Μαξίμου και ο καινούργιος να βρει υπαλλήλους που του «κληρονόμησε» ο προηγούμενος;

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024