Δεν ξυλοκοπήθηκε ο κρατούμενος που βρέθηκε νεκρός στις φυλακές Αγ. Στεφάνου
Στο πόρισμα πως ο 44χρονος που βρέθηκε νεκρός στις φυλακές της Πάτρας το περασμένο Σάββατο, δεν έφερε κακώσεις κατέληξε η ιατροδικαστής που ερευνά τη σχετική υπόθεση
Στο πόρισμα πως ο 44χρονος που βρέθηκε νεκρός στις φυλακές της Πάτρας το περασμένο Σάββατο, δεν έφερε κακώσεις κατέληξε η ιατροδικαστής που ερευνά τη σχετική υπόθεση.
Σύμφωνα την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός μέσα στο πειθαρχείο των φυλακών του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας, δεν έφερε κακώσεις.
Η αιτία θανάτου του 44χρονου, σύμφωνα με την ίδια, παραμένει προς το παρόν απροσδιόριστη.
Να σημειωθεί πως αναμένονται τα εργαστηριακά αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής κατά τη διάρκεια της νεκροτομής στη σορό, διαπιστώθηκε πνευμονικό οίδημα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.