Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασε ο Νίκος Κουρκούλης για τις φήμες περί χωρισμού

Ξέσπασε ο Νίκος Κουρκούλης για τις φήμες περί χωρισμού

Ο Νίκος Κουρκούλης αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τις δυσκολίες του γάμου του αλλά και τον λόγο που επέστρεψε στην Ελλάδα.

Σε γνωστή βραδινή εκπομπή ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε με τη γυναίκα του, την Κέλλυ Κελεκίδου στην Αυστραλία αλλά και τις φήμες χωρισμού τους, που κατά καιρούς διαβάζει.

View this post on Instagram

ΕΝΑΣΤΡΟΝ! #Live #Kourkoulis #MiaFora #NewSingle

A post shared by Kourkoulis Nikos (@kourkoulis_nikos) on

Ξεκίνησε αναφέροντας στον παρουσιαστή «Πολλές από τις επιτυχίες που ακούς τώρα, ήρθαν στα χέρια μου στο παρελθόν και τις απέρριψα. Το «Θέλω να σε ξαναδώ» του Πάνου Κιάμου, το είχα στα χέρια μου πρώτος. Την περίοδο που είχα επιστρέψει από την Αυστραλία δεν ήθελα να κάνω μια επιτυχία δανεική. Ήθελα να κάνω κάτι πρώτο».

Ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που βίωσαν με την σύζυγό του Κέλλυ Κελεκίδου στην Αυστραλία: « «Η Κέλλυ Κελεκίδου είχε ένα μειονέκτημα, δεν μιλάει πολύ καλά τη γλώσσα και την εμπόδισε αυτό να δημιουργήσει νέες σχέσεις γιατί δεν μπορούσε να εκφραστεί. Η γυναίκα μου παθαίνει αυτό το πράγμα, όταν δεν μπορεί να μιλήσει εγκλωβίζεται. Είπαμε ότι και τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσουν στην Ελλάδα, πρέπει να δουν την Ελλάδα».

«Περάσαμε και δύσκολα. Η Αυστραλία ήταν μεγάλη δοκιμασία για μας, το να αντέξεις μία περίοδο. Όταν ζεις αυτό το κομμάτι το δύσκολο, όποιο και αν είναι, δεν το αντιλαμβάνεσαι.»

«Όταν αποστασιοποιηθείς λίγο και το δεις με ένα τρίτο βλέμμα πιο καθαρά, αρχίζεις και αλλάζεις και αν σε ενδιαφέρει ο άνθρωπος προσπαθείς επί τούτου να κάνεις το καλύτερο. Αυτό σημαίνει αληθινή αγάπη. Είναι γνωστό ότι μας χωρίζουν και μας κρεμάνε συνέχεια και είναι λίγο κουραστικό κι ανόητο.»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο τραγουδιστής για τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να είναι χωρισμένο, ενώ δήλωσε πως «ό,τι συμβαίνει στο σπίτι του αφορά μόνο το σπίτι του και τον ίδιο».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024