Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κεραμέως: Η κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων

Κεραμέως: Η κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων

Αναφερόμενη στις προτεραιότητες της ΝΔ, η κ. Κεραμέως τονίζει ότι « οι προγραμματικές μας θέσεις αποσκοπούν στην απελευθέρωση των παραγωγικών δυνάμεων της κοινωνίας μας και στη δημιουργία νέου πλούτου»

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που θα προκύψει από τις επικείμενες εθνικές εκλογές θα είναι μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, μακριά από το διχαστικό λόγο στον οποίο τόσα χρόνια επενδύει ο ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει η Νίκη Κεραμέως.

Σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ η υποψήφια της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα Αθήνας Νίκη Κεραμέως  σημειώνει ότι «η αυτοδυναμία είναι εφικτή και ευκταία ώστε να υπάρχει να υπάρχει προοπτική και σταθερότητα στην υλοποίηση του προγράμματος της ΝΔ». Και συμπληρώνει ότι «σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει, σε όλους τους τόνους, ότι ανεξαρτήτως αυτοδυναμίας στη νέα Βουλή επιδίωξή μας θα είναι να πετύχουμε τις ευρύτερες δυνατές κοινοβουλευτικές και πολιτικές συναινέσεις για την περαιτέρω στήριξη των μεταρρυθμίσεων και τη σταθερή πορεία που χρειάζεται η χώρα».

Ερωτηθείσα για την Παιδεία αναφορικά με το πρόγραμμα της ΝΔ η Νίκη Κεραμέως, στη συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δηλώνει: «Εφόσον αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας, θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα για την Παιδεία που έχουμε εξαγγείλει, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποκαταστήσουμε τη μεγάλη ζημιά που έχει επιφέρει αυτή η κυβέρνηση στο εκπαιδευτικό μας σύστημα».

Τέλος, αναφερόμενη στις προτεραιότητες της ΝΔ, η κ. Κεραμέως τονίζει:« Οι προγραμματικές μας θέσεις αποσκοπούν στην απελευθέρωση των παραγωγικών δυνάμεων της κοινωνίας μας και στη δημιουργία νέου πλούτου».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024