Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Vacuum Challenge: Η νέα βλακώδης μόδα του διαδικτύου

Vacuum Challenge: Η νέα βλακώδης μόδα του διαδικτύου

Είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι δεν απευθύνονται σε ηλίθιους όλες οι... προκλήσεις του διαδικτύου, με το Trashtag Challenge να μας δίνει μια αχτίδα ελπίδας στην ανθρώπινη φύση

Είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι δεν απευθύνονται σε ηλίθιους όλες οι… προκλήσεις του διαδικτύου, με το Trashtag Challenge να μας δίνει μια αχτίδα ελπίδας στην ανθρώπινη φύση.

Ωστόσο, όπως όλα τα ωραία διαρκούν λίγο, έτσι και αυτό δεν κράτησε για πολύ. Όπως, εν μια νυκτί έγινε viral, έτσι εξαφανίστηκε, για να δώσει και πάλι τη θέση του σε ότι πιο βλακώδες μπορεί να σκαρφιστεί ο ανθρώπινος νους.

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και το  «Vacuum Challenge» ή «Trash Bag Challenge», το οποίο κατακλύζει τα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα οι ειδικοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις πιθανές σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία, ειδικότερα σε παιδιά.

Σε αυτήν οι συμμετέχοντες στην πρόκληση μπαίνουν σε μια σακούλα σκουπιδιών και κάποιος άλλος χρησιμοποιεί την ηλεκτρική σκούπα προκειμένου να αφαιρέσει όλο τον αέρα από τη σακούλα ώσπου αυτή να γίνει τόσο σφιχτή που το άτομο που βρίσκεται μέσα σε αυτή να πέσει κάτω.

«Τα εγκεφαλικά κύτταρα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στην έλλειψη οξυγόνου και μπορούν να αρχίσουν να νεκρώνουν μέσα σε πέντε λεπτά από τη διακοπή παροχής οξυγόνου. Επιπλέον, όσοι συμμετέχουν στο Vacuum Challenge κινδυνεύουν να «κολλήσουν», αφού οι αεροστεγώς κλεισμένες τσάντες μετατρέπουν την κάθε κίνηση σχεδόν σε αδύνατη…» αναφέρει το Εθνικό Αμερικάνικο Ινστιτούτο Νευρολογικών Διαταραχών και Εγκεφαλικών.

Δείτε μερικά βίντεο:

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024