Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Κωνσταντίνου: Η εξομολόγηση για τα λεφτά που έβγαλε

Γιώργος Κωνσταντίνου: Η εξομολόγηση για τα λεφτά που έβγαλε

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του θεατρικού μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά», στο Θέατρο Άλσος, έδωσε παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «MYtv» και εξομολογήθηκε τη σημαντικότητα του χειροκροτήματος αλλά και τη σχέση του με τα χρήματα

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του θεατρικού μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά», στο Θέατρο Άλσος, έδωσε παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «MYtv» και εξομολογήθηκε τη σημαντικότητα του χειροκροτήματος αλλά και τη σχέση του με τα χρήματα.

Διαβάστε κάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξή του.

Είναι σημαντικό το χειροκρότημα του κόσμου; «Το χειροκρότημα δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ, όσο η αγάπη του κόσμου, και αυτή την έχω κερδίσει πάρα πολύ σε όλη τη χώρα. Ίσως για το ήθος που είχα, που δεν μπλέχτηκα σε διάφορα περιοδικά με την κρυφή μου ζωή κ.ο.κ. Απέκλεισα τα προσωπικά μου δεδομένα από όλα τα έντυπα, τις εκπομπές, τις συνεντεύξεις. Από εκεί και πέρα, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω και όσο καλύτερα μπορούσα. Με βλέπουν στο δρόμο και με αγκαλιάζουν. Είναι, ίσως, το μόνο κέρδος της ζωής μου. Ούτε τα λεφτά μετράνε ούτε τίποτα».

Έχετε βγάλει χρήματα από αυτή τη δουλειά; «Δεν μπορείς να βγάλεις χρήματα. Την περίοδο που βγάζεις χρήματα, δεν έχεις μυαλό, και όταν βάλεις μυαλό δεν σου έρχονται χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι έβγαλα χρήματα, τα οποία όμως φύγανε. Μην ξεχνάς ότι 60 χρόνια είναι αυτά. Έπειτα από μία εποχή δεν αμειβόμαστε όπως παλιά, γιατί αυξήθηκαν οι ανάγκες, τα χρέη, μπήκαν οι εφορίες. Φυσικό δεν είναι;»

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024