Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Len Champions League : Με Φερεντσβάρος στον τελικό ο Ολυμπιακός

Len Champions League : Με Φερεντσβάρος στον τελικό ο Ολυμπιακός

Η Φερεντσβάρος νίκησε την Μπαρτσελονέτα με 9-7 και το βράδυ του Σαββάτου (8/6, 21:30) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Len Champions League

Την αντίπαλό της στον τελικό του Len Champions League έμαθε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ του Σαββάτου στις 21:30 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την Φερεντσβάρος.

Η ουγγρική ομάδα με μία επική ανατροπή επικράτησε της Μπαρτσελονέτα με 9-7 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με 7-5 και όλα έδειχναν ότι θα φτάσουν στη νίκη. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι ίδιοι, αλλά και οι περισσότεροι θεατές.

Η Φερεντσβάρος με δύο σερί γκολ του Βάργκα ισοφάρισε σε 7-7 και λίγο αργότερα με γκολ του Γιάνσικ έκανε το 8-7, φέρνοντας τα πάνω – κάτω. Το τελικό 9-7 διαμόρφωσε ο Βάργκα, με την ουγγρική ομάδα να πετυχαίνει μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Final 8.

Αξίζει να σημειώσουμε ο Ολυμπιακός και η Φερεντσβάρος είχαν αναμετρηθεί στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ καπ τον περασμένο Νοέμβριο, όταν οι Ούγγροι είχαν επικρατήσει με 9-7 στη διαδικασία των πέναλτι.

ΦΕΡΕΝΤΣΑΒΑΡΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ 9-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 2-3, 4-1

Φερεντσβάρος (Βάργκα): Γκαρντόνι, Σεντλμάγιερ, Καλάι 1, Πολ 1, Βάμος 1, Μέζεϊ, Νέμετ, Γιάκσιτς 2, Γιάνγκερ, Βάργκα 3, Γιάνσικ 1, Μίτροβιτς, Βόγκελ

Μπαρτσελονέτα (Μαρτίν): Λόπεζ Πινέδο, Φαμέρα 1, Γρανάδος 3, Μουναρίθ, Βρίλιτς 1, Λαρούμπε, Πριέτο, Φερνάντεζ 1, Τάχουλ, Περόνε 1, Μάγιαρακ, Μπούστος, Λινάρες.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024