Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο γοητευτικός μουσικός κόσμος της Livertia σε μία live ηχογράφηση

Ο γοητευτικός μουσικός κόσμος της Livertia σε μία live ηχογράφηση

Πως μπορεί να ταράξει κανείς τα νερά της ελληνικής μουσικής σκηνής; H Livertia (a.k.a Ελευθερία Ναθαναήλ) φαίνεται ότι ξέρει τον τρόπο...

Μία ανοιχτή ζωντανή ηχογράφηση, αποτέλεσε τον ιδανικό και ατμοσφαιρικό τρόπο, που η Livertia (a.k.a Ελευθερία Ναθαναήλ) διάλεξε προκειμένου να παρουσιάσει για πρώτη φορά τη μουσική της στο αθηναϊκό κοινό.

Το ραντεβού δόθηκε ένα ανοιξιάτικο βράδυ του Μαΐου στο City Studio στην Άνω Κυψέλη. Τα φώτα χαμήλωσαν, το κοινό και οι μουσικοί πήραν τις θέσεις τους:  Ο Γιώργος Λειβαδάς στα τύμπανα, ο Μιχάλης Καλαντζής στο μπάσο, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης στην ηλεκτρική κιθάρα και φυσικά η Livertia, στο πιάνο και στο τραγούδι. Η live ηχογράφηση ξεκίνησε.

Από τις πρώτες νότες που ακούστηκαν, από τα τραγούδια της Livertia, ήταν εύκολο για το κοινό να αντιληφθεί πως η μουσική της δημιουργεί ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό από rock, jazz και κλασικούς ήχους, φέρνοντας σταδιακά στην επιφάνεια μια απολύτως άρτια και γοητευτική καλλιτεχνική εικόνα.

Κλασική πιανίστρια η ίδια, έχοντας συνθέσει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και video dance projects, παρουσιάζει τη νέα της δουλειά με στίχους, μουσική και φωνητικά, να φέρουν την υπογραφή της.

Όπως η ίδια λέει:

«Όλη μου τη ζωή παίζω μουσική και εκφράζομαι μέσα από αυτή. Μου γεννήθηκε έτσι η επιθυμία να μπορέσω μέσα στα 3 – 4 λεπτά που διαρκεί το κάθε τραγούδι μου να εκφραστώ και να δημιουργήσω μία νέα, δική μου δομή».

Και πράγματι τα τρία νέα τραγούδια της με αγγλόφωνο στίχο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τη δισκογραφική εταιρεία 314 Records, – Intensive PulseToy και Wet Violets – είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να γνωρίσουμε τον ξεχωριστό μουσικό της κόσμο και να ανακαλύψουμε τους θησαυρούς που αυτός κρύβει.

Φωτογραφίες:  Άγγελος Λαμπρόπουλος

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024