Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνει πίσω για Νεϊμάρ η Ρεάλ, στο… κόλπο και η Μπαρτσελόνα

Κάνει πίσω για Νεϊμάρ η Ρεάλ, στο… κόλπο και η Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως τελικά δεν θα κάνει κάποια κίνηση στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για τον Νεϊμάρ, αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο στην Μπαρτσελόνα

Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως δεν θέλει να παραμείνει στο Παρίσι και σκέφτεται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την Μπαρτσελόνα να μοιάζει η ομάδα με τις περισσότερες δυνατότητες.

Όπως μεταδίδουν ισπανικά ΜΜΕ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται να είναι πρόθυμη ώστε να προσεγγίσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό και να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης, αφού σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ υπάρχουν δεύτερες σκέψεις λόγω της εξωγηπεδικής του ζωής.

Μάλιστα οι «μερένγκες» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στις περιπτώσεις των Εντέν Αζάρ (ο οποίος θεωρείται κλεισμένος) και Κιλιάν Εμπαπέ για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή και να επιστρέψουν ξανά έπειτα από την κακή φετινή σεζόν.

Έτσι λοιπόν ύστερα από αυτήν εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος ώστε η Μπαρτσελόνα να κάνει την πρόταση της στον γαλλικό σύλλογο και να προσπαθήσει να κάνει ξανά δικό της τον 27χρονο ποδοσφαιριστή ώστε να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024