Τι να προσέξουν οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες
Όσα πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις ανέλυσαν μέσα από την εκπομπή One Line η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα», Μάρνυ Παπαματθαίου και ο σύμβουλος σταδιοδρομίας, Χρήστος Ταουσάνης
Όσα πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις ανέλυσαν μέσα από την εκπομπή One Line η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα», Μάρνυ Παπαματθαίου και ο σύμβουλος σταδιοδρομίας, Χρήστος Ταουσάνης.
«Φέτος είναι από τις πιο μυστήριες χρονιές Πανελλαδικών εξετάσεων. Έχουμε έναν νέο ακαδημαϊκό χάρτη, έχουν καταργηθεί όλα τα ΤΕΙ. Έχουμε ένα νέο σύστημα το οποίο ορίζει ότι θα μπαίνουν τα παιδιά με ελεύθερη πρόσβαση και θα δηλώνουν σχολές ελεύθερης πρόσβασης και τμήματα δύο ταχυτήτων: τα τμήματα που είναι περιζήτητα και πρέπει οι υποψήφιοι να πιάσουν τη βαθμολογία και τα τμήματα όπου θα μπαίνουν κάνοντας απλά ένα μηχανογραφικό» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Ταουσάνης.
Πηγή: onetv.gr
- Υποκλοπές: Σκληραίνει τη γραμμή ο Ανδρουλάκης – Οι επόμενες κινήσεις μετά την επιστολή σε όσους «σιωπούν»
- Είναι μεγάλη ανάγκη, ο Πάρης που βασανίζεται στο κλουβί του, να βρει οικογένεια
- Η επόμενη μέρα του Ντέβον Χολ: Η πρόταση των 2.500.000 ευρώ ετησίως και το ενδιαφέρον της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που επιχείρησε να χρηματίσει αστινομικούς για να γλιτώσει τις κλήσεις
- Ήβη Αδάμου: Το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το μήνυμα
- Καρδίτσα: Ομολόγησε ένας από τους συλληφθέντες της δολοφονίας του τραγουδιστή



