Εξιτήριο για τον Κουφοντίνα, επιστρέφει στις φυλακές Κασσαβέτειας
Ο πολυισοβίτης της 17Ν επιστρέφει στο κατάστημα κράτησης Κασσαβέτειας, όπου θα συνεχίσει την αγωγή αποκατάστασης υπό την επίβλεψη των γιατρών
Εξιτήριο από το νοσοκομείο του Βόλου έλαβε σήμερα Δευτέρα ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος θα μεταφερθεί στο κατάστημα κράτησης Κασσαβέτειας όπου θα συνεχίσει την αγωγή αποκατάστασης υπό την επίβλεψη των γιατρών.
Ο πολυισοβίτης της 17Ν, όπως είναι γνωστό είχε ξεκινήσει απεργία πείνας μετά την απόρριψη της αίτησης του για χορήγηση νέας άδειας. Ωστόσο, έπειτα από την αναίρεση κατά του απορριπτικού βουλεύματος ανέστειλε την απεργία πείνας, αλλά παρέμενε νοσηλευόμενος.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται η έκδοση του νέου βουλεύματος από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου για το αίτημα περί χορήγησης άδειας.
Μέσω της συνηγόρου του Ιωάννας Κούρτοβικ ο Δ. Κουφοντίνας αναφέρει πως «τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του θέλουν να εκφράσουν και δημόσια τις ευχαριστίες τους προς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό και τη διεύθυνση του νοσοκομείου του Βόλου, για την ευαισθησία και την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετώπισαν τον ίδιο και τα προβλήματα που η κατάσταση του δημιούργησε».
- Άργος: Διασωληνωμένος με τραύμα στο κεφάλι νοσηλεύεται ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί
- Μάχη με τα κύματα στην Κεφαλονιά: Πώς μία νεαρή ναυαγοσώστρια έσωσε 7 ανθρώπους από επικίνδυνο ρεύμα
- Η ταινία «Backrooms» ξεπέρασε τα 350 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως – Ρεκόρ σε Κίνα, Γαλλία, Ρωσία
- Δήμος Αθηναίων: Τα πρώτα 100 κλιματιστικά σε ευάλωτα νοικοκυριά
- Θεσσαλονίκη: Περιβαλλοντική ρύπανση από βουνά αποβλήτων σε παράνομη εταιρεία ανακύκλωσης – Συνελήφθη 46χρονος
- Το «Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες» στο ακριτικό Πωγώνι και στη Δερόπολη της Αλβανίας
- Ο Μέσι εξήγησε γιατί… λύγισε μετά την επική ανατροπή της Αργεντινής επί της Αιγύπτου
- Σε εξέλιξη η συνεδρίαση στην Επιτροπή Θεσμών για τις υποκλοπές – Να κληθούν Ντίλιαν, Δημητριάδης ζητά η αντιπολίτευση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442