Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον ιδρύουν κινηματογραφική και τηλεοπτική εταιρεία

Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον ιδρύουν κινηματογραφική και τηλεοπτική εταιρεία

Περιεχόμενο επικεντρωμένο στις γυναίκες θα παράγει η κινηματογραφική και τηλεοπτική εταιρεία που πρόκειται να δημιουργήσουν η Χίλαρι και η Τσέλσι Κλίντον.

Η Χίλαρι και η Τσέλσι Κλίντον πρόκειται να δημιουργήσουν κινηματογραφική και τηλεοπτική εταιρεία για να παράγουν περιεχόμενο επικεντρωμένο στις γυναίκες.

Το Bloomberg και το The Hollywood Reporter έχουν επιβεβαιώσει ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και η κόρη της βρίσκονται σε συνομιλίες με εκπροσώπους στούντιο για σειρά προγραμμάτων που έχουν ως στόχο να επιδράσουν στον πολιτισμό και την κοινωνία τώρα που η Χίλαρι Κλίντον είναι εκτός πολιτικής.

Σειρά παραγωγής του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Τον περασμένο Αύγουστο, η Χίλαρι Κλίντον, πρώην υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ με το Δημοκρατικό Κόμμα υπέγραψε συμφωνία για την εκτελεστική παραγωγή του «The Hour of Women», σειρά παραγωγής του Στίβεν Σπίλμπεργκ για το κίνημα για το δικαίωμα ψήφων των γυναικών.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα ίδρυσε πρόσφατα εταιρία παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών που ονομάζεται Higher Ground μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ Ομπάμα.

Το σχήμα συνεργάζεται με το Netflix και τον περασμένο μήνα παρουσίασε τις αρχικές επιλογές επτά πρότζεκτ, δηλώνοντας επίσης ότι φιλοδοξία του είναι να αλλάξει την κοινωνία.

«Αγγίζοντας θέματα φυλετικά, ταξικά, δημοκρατίας και πολιτικών δικαιωμάτων και πολλά άλλα» δήλωσε ο Ομπάμα, «πιστεύουμε ότι κάθε μία από αυτές τις παραγωγές όχι μόνο θα διασκεδάσει, αλλά θα εκπαιδεύσει, θα μας συνδέσει και θα μας εμπνεύσει όλους».

Οι τρεις ταινίες και οι τέσσερις τηλεοπτικές σειρές περιλαμβάνουν εκπομπή για ανθρώπους που έχουν φύγει πρόσφατα από τη ζωή και είχαν επιφέρει ριζικές αλλαγές και μία για παιδιά προσχολικής ηλικίας για τα λαχανικά σε όλο τον κόσμο.

Θεατρικό έργο για την αποτυχημένη διεκδίκηση

Θεατρικό έργο για την αποτυχημένη διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ από τη Χίλαρι Κλίντον το 2016 έχει ανέβει στο Μπρόντγουεϊ, με τη Λόρι Μέτκαλφ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η αυτοβιογραφία της Μπιλ Κλίντον που κυκλοφόρησε το 2017 με τίτλο «What Happened» εισέπραξε θετικές κριτικές και έκανε σημαντικές πωλήσεις.

Η Τσέλσι Κλίντον εργάστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα ως ειδική ανταποκρίτρια στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC και πιο πρόσφατα έγραψε πέντε παιδικά βιβλία, συμπεριλαμβανομένου του bestseller «She Persisted: 13 American Women Who Changed the World» με θέμα Αμερικανίδες που άλλαξαν τον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024