Προεκλογικό καφέ, για την ακρίβεια χυμό πορτοκάλι, ήπιε το Σάββατο το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Αυτή τη φορά ο Αντώνης Σαμαράς διάλεξε πλατεία  κι όχι παραλία για να ανταλλάξει απόψεις με τα τοπικά κομματικά στελέχη και φίλους του κόμματος της ΝΔ.

Εκεί βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, που πήρε την στήριξη της ΝΔ για τον δεύτερο γύρο, η ανθυποψήφιά του Ελένη Αλειφέρη που με δήλωσή της στηρίζει τον κ.Βασιλόπουλο αλλά κι ο νέος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος που είχε θερμή συνάντηση με τον κ.Σαμαρά. Παρόντες και οι Δημήτρης Σαμαπαζιώτης, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς.

Παρούσες, όπως αναφέρει το messinialive.gr φυσικά ήταν η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νατάσσα Κυριακοπούλου αλλά και της ΔΗΜΤΟ Αντζελα Σκλήκα.

Στον προεκλογικό καφέ εμφανίστηκε προς το τέλος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος έκανε την την τελευταία του προεκλογική επίσκεψη στην Κυπαρισσία.

Σημειώνεται ότι από την συνάντηση απουσίασε η Μαρία Οικονομάκου που στηρίζει κι αυτή τον Θανάση Βασιλόπουλο.

Γράψτε το σχόλιό σας