Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στο Μοσχάτο: Τι είχε καταθέσει η 14χρονη, πριν αυτοκτονήσει

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Τι είχε καταθέσει η 14χρονη, πριν αυτοκτονήσει

«Ένιωσα ότι δέθηκα μαζί του, τον εμπιστεύτηκα» είχε καταθέσει το κορίτσι στις αρχές, περιγράφοντας τη γνωριμία και τη σχέση της με τον 43χρονο, λίγες ώρες προτού δώσει τέλος στη ζωή της,

Ζούσε την κόλαση της αποπλάνησης, αλλά νόμιζε ότι είχε τον παράδεισο: αυτό αποκαλύπτει η κατάθεση που είχε δώσει στην Αστυνομία η 14χρονη Αμαλία, λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Η κατάθεση της ανήλικης στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, την οποία φέρνει στο φως η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», συμπεριλαμβάνεται στην ανατριχιαστική δικογραφία.

Στις πρώτες ερωτήσεις του πραγματογνώμονα-ψυχολόγου, το ανήλικο κορίτσι μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο, και κυρίως για την Άννα, 17 ετών σήμερα, το πρώτο κορίτσι που είχε πέσει στα δίχτυα του 43χρονου ψιλικατζή, το οποίο γνώριζε, όπως και την κόρη του δράστη.

Σε ερώτηση για τους λόγους που ο πατριός της εκνευρίστηκε με τον 43χρονο, η Αμαλία είχε απαντήσει: «Νομίζει ότι ο Δημήτρης με είχε πειράξει σωματικά. Είχε γίνει και πιο παλιά κάτι με κάποια Άννα και τον Δημήτρη. Δεν ξέρω την ηλικία της, ήταν όμως μικρή και είχαν σχέση δύο με τρία χρόνια». Αυτή τη λεπτομέρεια την ήξερε, όπως υποστήριξε, από το σχολείο καθώς γνώριζε τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Στη συνέχεια, ο ψυχολόγος προσπάθησε να διαπιστώσει τους λόγους παρουσίας της στο ψιλικατζίδικο του Μοσχάτου, το βράδυ της 21ης Μαΐου 2019, όπου την εντόπισε ο πατριός της στο εσωτερικό του. Εκείνο το βράδυ οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια.

«…Το απόγευμα είχα κανονίσει να πάω στην πλατεία Δημαρχείου στο Μοσχάτο να βρω κάτι φίλους μου. Πριν πάω, πέρασα από το ψιλικατζίδικο του Δημήτρη, που είναι δίπλα στο φροντιστήριό μου, για να πάρω ενεργειακό ποτό. Έκατσα περίπου ένα τέταρτο με τον Δημήτρη και μιλούσαμε για την κόρη του, την…., που είναι ένα χρόνο πιο μεγάλη από εμένα και κάνουμε παρέα. Υστερα, από λίγο πήγα να φύγω. Έξω από το ψιλικατζίδικο ήταν ο πατριός μου. Ήρθε και άρχισε να φωνάζει. Νόμιζε ότι κάτι μου είχε κάνει ο Δημήτρης», είπε η 14χρονη.

Κατόπιν, περιέγραψε τις κινήσεις της μετά το επεισόδιο: «Έλεγε ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Εγώ πανικοβλήθηκα και έφυγα, πήρα το τραμ και έφτασα μέχρι τη θάλασσα, στον Άγιο Κοσμά. Μετά πήρα τηλέφωνο το αστυνομικό τμήμα του Μοσχάτου και μου είπαν ότι βρίσκονταν εκεί ο πατριός μου, ο αδερφός μου και ο Δημήτρης. Ετσι, γύρισα πίσω, πήγα στο Τμήμα και μετά μας πήραν και μας έφεραν εδώ».

Η γνωριμία, τα μηνύματα και οι βόλτες με το αυτοκίνητο

Η Αμαλία τα αποκάλυψε όλα στην 17η ερώτηση του πραγματογνώμονα – ψυχολόγου της ελληνικής αστυνομίας.

Η 14χρονη, όταν ρωτήθηκε για το πώς γνώρισε τον δράστη, απάντησε πως τον γνώρισε τους τελευταίους μήνες μέσω της κόρης του και απλά του έλεγε ένα «γεια».

Ο ψυχολόγος την ρώτησε αν είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις, η κοπέλα απάντησε αρνητικά, αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε πως με τον 43χρονο είχαν σχέση περίπου τρεις μήνες. Αργότερα, περιέγραψε την πρώτη προσέγγιση:

«Πρώτη φορά που μιλήσαμε ήταν ένα Σάββατο στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2019. Είχα πάει στο ψιλικατζίδικο να πάρω μια μπίρα και με είδε ότι ήμουν δακρυσμένη. Είχε γίνει κάτι στο σπίτι και δεν ήμουν καλά. Με ρώτησε: «Ποιος σε πλήγωσε; Έκατσα δίπλα του, του εξήγησα τι είχε γίνει και συζητήσαμε αρκετή ώρα. Από τότε, αρχίσαμε να μιλάμε στο messenger».

Αργότερα, ξεκίνησαν τις βόλτες με το αυτοκίνητο, ενώ από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά οι δύο τους ενεπλάκησαν σε ερωτική σχέση.

Στον επίλογο της κατάθεσής της έδωσε 13 σελίδες από μια διαδικτυακή τους συνομιλία και τελείωσε λέγοντας: «Νιώθω  καλύτερα τώρα που τα είπα».

Τι είπε ο 43χρονος στην απολογία του

Τις ανατριχιαστικές του πράξεις περιέγραψε ο δράστης στην απολογία του, αφήνοντας εμβρόντητους τους αστυνομικούς.

Ο 43χρονος περιέγραψε πώς γνώρισε την 14χρονη, καθώς και ότι συνευρέθηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2019.

Αργότερα, είχε το θράσος να επιρρίψει ευθύνες για τις επαφές τους στη 14χρονη, λέγοντας πως αυτή τον προέτρεπε να βρεθούν καθώς όπως τόνισε: «…είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τη σχέση του με την πρώτη ανήλικη, ισχυριζόμενος ότι αυτή είχε οικογενειακά προβλήματα. Μάλιστα, για αυτή του τη σχέση είχε μιλήσει σε ψυχολόγο, χωρίς όμως να ομολογήσει ότι το κορίτσι ήταν κάτω από 15 ετών.

Στην απολογία του καταλήγει, λέγοντας: «Έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου αυτές και αισθάνομαι ντροπή. Σκέφτομαι την οικογένεια μου, το παιδάκι μου…».

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024