Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Γραικός: Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του επιχειρηματία

Δημήτρης Γραικός: Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του επιχειρηματία

Στον ιερό ναό της Θεοτόκου στον Πεντάλοφο τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η κηδεία του δολοφονημένου Δημήτρη Γραικού. 

Στον ιερό ναό της Θεοτόκου στον Πεντάλοφο τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η κηδεία του δολοφονημένου Δημήτρη Γραικού.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον επιχειρηματία στην τελευταία του κατοικία, δυόμισι χρόνια μετά την εξαφάνισή και τη δολοφονία του.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του και τα παιδιά του, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να ψάχνουν για τον άνθρωπό τους και να επιμένουν στην ενοχή του 46χρονου έμπορου με την οποίο είχε οικονομικές διαφορές. Ο τελευταίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί μέχρι την Τετάρτη και οδηγήθηκε στη φυλακή υποστηρίζοντας ότι η δολοφονία του Γραικού έγινε εξ’ αμελείας.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 59χρονος Δημήτρης Γραικός  χάθηκε μυστηριωδώς με το αυτοκίνητο του ένα HILUX TOYOTA με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016 από την περιοχή της Χαλάστρας, όταν έφυγε από τα σφαγεία.

Από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη είχε αποκαλυφθεί πως ο Δημήτρης Γραικός είχε ραντεβού την ίδια νύχτα με ένα πρόσωπο, το οποίο όμως αρνούνταν το γεγονός.

Το πρόσωπό με το οποίο επρόκειτο να είχε ραντεβού πριν εξαφανιστεί ο Δημήτρης Γραικός είχε υποστηρίξει ότι δεν τον γνώριζε ούτε κατ’ όψιν.

Υποστήριξε τότε ότι πρέπει να έφυγε μόνος του και να κρύβεται.

Για την εξαφάνιση του επιχειρηματία είχε μιλήσει και η σύζυγός του στην εκπομπή, η οποία εστίασε στη συναλλαγή που είχε ο άνδρας της με έναν έμπορο στο χώρο των σφαγείων πριν χαθεί, αμφισβητώντας ότι του έδωσε τις δεκαεπτά χιλιάδες ευρώ που ανέφερε.

Από την πλευρά του ο έμπορος που εν τέλει ομολόγησε πως τον σκότωσε, είχε μιλήσει τότε και αυτός στην δημοσιογράφος.

Ο έμπορος τότε υποστήριξε πως ήταν το πρώτο άτομο που έψαξε εξονυχιστικά η αστυνομία μετά την εξαφάνιση και πως τα στοιχεία που κατέθεσε επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024