Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Γενηδουνιάς : «Έχουμε εμπειρία για το Final 8»

Ολυμπιακός – Γενηδουνιάς : «Έχουμε εμπειρία για το Final 8»

Ο πολίστας του Ολυμπιακού μίλησε για την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final 8 του Len Champions League και για την πρώτη μάχη με την Μπρέσια

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ξεπέρασε το εμπόδιο της Βουλιαγμένης στους τελικούς της Α1 και κατέκτησε το πρωτάθλημα για 7η σερί χρονιά. Οι Ερυθρόλευκοι πρόσθεσαν στην πλούσια τροπαιοθήκη τους μία ακόμα κούπα και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο Final 8 του Len Champions League, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Ανόβερο.

Οι Πειραιώτες την ερχόμενη Τρίτη θα ταξιδέψουν στην Γερμανία και την Πέμπτη (6/6) θα αντιμετωπίσουν την Μπρέσια, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Ανόβερο για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι, αλλά και για να αποδείξει για μια ακόμα φορά ότι είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης με την Μπρέσια, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ανυπομονούν για να λάβουν μέρος στην τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο έμπειρος άσος, ωστόσο, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι η Μπρέσια είναι μία πολύ δυνατή και αξιόλογη ομάδα, αλλά οι Πειραιώτες έχουν την εμπειρία, αλλά και την αυτοπεποίθηση για να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στην τελική 4άδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πλέον νομίζω δεν έχει σημασία αν είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Όλα ξεκινούν από την αρχή στο Final 8 και έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι εναντίον της Μπρέσια. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε πέρα από αυτό γιατί είναι μια πάρα πολύ δυνατή και αξιόλογη ομάδα. Η προετοιμασία μας έχει ξεκινήσει για τον προημιτελικό και πιστεύουμε ότι μέχρι την Πέμπτη το βράδυ θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε.

Τα συναισθήματα μας ενόψει της 4ης παρουσίας σε Final 8, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Πάντα υπάρχει αυτή η πίεση και το άγχος, το καλό το άγχος. Σίγουρα όλοι ανυπομονούμε να βρεθούμε εκεί και να ξεκινήσουμε τους αγώνες αλλά υπάρχει μια παραπάνω εμπειρία και αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πέρσι. Δεδομένα μετά από τέσσερις παρουσίες είμαστε όλοι πιο έμπειροι και πιο έτοιμοι για αυτούς του αγώνες».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024