Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποχώρησε από το Υπουργικό ο Πιτσιόρλας - Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

Αποχώρησε από το Υπουργικό ο Πιτσιόρλας – Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε σε δημοσιογράφους ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, αποχωρώντας από το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ η συνεδρίαση συνεχιζόταν.

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ανακοίνωσε σε δημοσιογράφους ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, αποχωρώντας από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέργιος Πιτσιόρλας διαφώνησε για το χρόνο που προωθήθηκαν οι αλλαγές στην ηγεσία του Αρείου Πάγου και αποχώρησε από το Υπουργικό Συμβούλιο την ώρα που η συνεδρίαση συνεχιζόταν.

Στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για τις βουλευτικές εκλογές καθώς και ότι αποχωρεί από την πολιτική.

Αργότερα, με δήλωσή του, μέσω του ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Στέργιος Πιτσιόρλας επισήμανε ότι εδώ και αρκετό καιρό έχει αποφασίσει να μην θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής και πως δεν σχετίζεται με τις σημερινές εξελίξεις.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πιτσιόρλα έχει ως εξής: «Η απόφασή μου να μην κατέλθω ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές είναι ειλημμένη εδώ και αρκετό καιρό και σε τίποτα δεν σχετίζεται με τη σημερινή συζήτηση. Αλλωστε ούτε σήμερα είμαι βουλευτής, γεγονός που δεν εμπόδισε να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή στην προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024