Η Εθνική ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην Αττάλεια και ηττήθηκε 2-1 στο φιλικό με την Τουρκία, ωστόσο ο προπονητής της «γαλανόλευκης», Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την αντίδραση που βγάζουν οι διεθνείς, όταν στραβώνει το παιχνίδι.
Σημείωσε μάλιστα ότι «…θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι αλλά φταίω εγώ γιατί έπρεπε να έρθουμε μια μέρα πιο νωρίς εδώ γιατί οι αποστάσεις ήταν μεγάλες και δεν φρεσκάραμε την ομάδα».
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Άγγελος Αναστασιάδης:
«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι αλλά φταίω εγώ γιατί έπρεπε να έρθουμε μια μέρα πιο νωρίς εδώ γιατί οι αποστάσεις ήταν μεγάλες και δεν φρεσκάραμε την ομάδα.
Τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν και είμαι ευχαριστημένος. Κάναμε λάθη, τα πληρώσαμε είναι φυσιολογικό. Το καλό είναι πως η ομάδα αντιδράει και προσπαθεί.
Το σημαντικό είναι πως δεν είχαμε τραυματισμούς. Τα παιδιά είναι καλά. Ο Σιόβας είχε ένα μικρό ασήμαντο πρόβλημα αλλά δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε. Θα δούμε αύριο γιατί ξέρετε πως η επόμενη μέρα είναι δύσκολη».
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Μια απόστροφος στο κατά τα άλλα ολόιδιο όνομα που φέρει τόσο το γήπεδο της Νιούκαστλ όσο και της Έξετερ οδήγησε έναν οπαδό της Μπαρτσελόνα στην γκάφα της χρονιάς!
Στην Αμερική ταξίδεψε ο τζένεραλ μάνατζερ της της Εθνικής ομάδας Νίκος Ζήσης προκείμενου να συναντήσει τον Αντρέι Στογιάκοβιτς με σκοπό την ένταξή του στην «Γαλανόλευκη».