Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άναυδοι μέχρι και στην ΕΡΤ με τις δικαιολογίες του επικεφαλής της VoxPop για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ

Άναυδοι μέχρι και στην ΕΡΤ με τις δικαιολογίες του επικεφαλής της VoxPop για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ

Πλέον αναμένονται με ενδιαφέρον οι προβλέψεις της εταιρίας για τις εθνικές εκλογές. Εκεί θα φανεί με τον καλύτερο τρόπο αν, παρά την αδυναμία του να το εξηγήσει, ο κ. Σκλιάς, έμαθε τι πήγε στραβά στις δημοσκοπήσεις των ευρωεκλογών

Όλο το διάστημα τις προεκλογικής περιόδου πριν τις ευρωεκλογές, όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ένα εύρος διαφοράς της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ να κυμαίνεται από 5% έως και 8%, με τη διαφορά τελικά να εκτινάσσεται στο 9,5%. Όλες, εκτός από την εταιρεία VoxPop, η οποία έκανε την πιo αποτυχημένη πρόβλεψη για το αποτέλεσμα, δείχνοντας πολύ μικρές διαφορές για το αποτέλεσμα, ενώ… υπό προϋποθέσεις έδειχνε ακόμα και ανατροπή…

Η εταιρεία είναι από τις σχετικά καινούριες στον χώρο των δημοσκοπήσεων, έδινε τη μικρότερη διαφορά μεταξύ κυβερνώντος κόμματος και ΝΔ, ενώ ο κ. Σκλιας έχει υπάρξει υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Κληθείς στην ΕΡΤ να σχολιάσει την αποτυχία των προβλέψεών του, άφησε άφωνους μέχρι και τους παρουσιαστές της ΕΡΤ με την ανάλυση του.

Προσπαθώντας να εξηγήσει τι πήγε στραβά, αλλά και τι συμβαίνει με τις δημοσκοπήσεις, κάπου μπερδεύτηκε και άρχισε να μη βγάζει νόημα, με αποτέλεσμα μέχρι και οι παρουσιαστές να του ζητούν να μιλήσει… ελληνικά!

«Δεν πιάσαμε τη χαμηλή συσπείρωση γιατί υπήρχε ένα θέμα με το πιθανολογικό μοντέλο, με την πιθανότητα απόκλισης των ερωτηματολογίων» είπε, σε μια από τις προτάσεις με σωστή σύνταξη, που βγάζει ελάχιστον νόημα.

Ωστόσο και εκεί οι παρουσιαστές θέλησαν διευκρινήσεις και ρώτησαν «τι σημαίνει αυτό;»

Εκεί φαίνεται πως ο κ. Σκλιάς μπερδεύτηκε ακόμα περισσότερο και άρχισε να λέει διάφορα περίεργα, σημειώνοντας ότι «είχαμε λάθος εικόνα για το Αριστερά και το Δεξιά» και πέταξε και ένα ότι «οδεύουμε σε αμερικανοποίηση της συμμετοχής».

Οι περίεργες θεωρίες μπέρδεψαν τελείως και τους παρουσιαστές και σίγουρα τους τηλεθεατές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι… κανένας δεν κατάλαβε τι πήγε στραβά και η Vox Pop μέχρι και τελευταία στιγμή έβλεπε μικρή διαφορά στις ευρωεκλογές.

Πλέον αναμένονται με ενδιαφέρον οι προβλέψεις της εταιρίας για τις εθνικές εκλογές. Εκεί θα φανεί με τον καλύτερο τρόπο αν, παρά την αδυναμία του να το εξηγήσει, ο κ. Σκλιάς, έμαθε τι πήγε στραβά στις δημοσκοπήσεις των ευρωεκλογών.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024