Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίαμβος της Τσέλσι, πήρε το Γιουρόπα Λιγκ (4-1)

Θρίαμβος της Τσέλσι, πήρε το Γιουρόπα Λιγκ (4-1)

Η Τσέλσι κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ καθώς διέλυσε στον αγγλικό «εμφύλιο» την Άρσεναλ με 4-1

Η Τσέλσι είναι η νέα κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ καθώς η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι επικράτησε στον τελικό της Άρσεναλ με 4-1. Η Τσέλσι πήρε το τρόπαιο κερδίζοντας τον αγγλικό «εμφύλιο» στο Μπακού, με τους Αζάρ και Ζιρού να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Η Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου παρά το ότι ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Τσέλσι στο δεύτερο μέρος και η «παρέα» του Αζάρ έκανε ότι ήθελε την άμυνα των «κανονιέρηδων».

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες (0-0) και την Άρσεναλ να έχει καλύτερη εικόνα, αλλά όλα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η αρχή έγινε για την Τσέλσι στο 49’, όταν ο Ζιρού έστειλε με ωραία κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στους μπλε.

Η Τσέλσι διπλασίασε τα τέρματα της με γκολ του Πέδρο στο 60’, μετά από ωραία πάσα του Αζάρ και πέντε λεπτά αργότερα ο Βέλγος μέσος ευστόχησε σε πέναλτι για να κάνει το 3-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της Τσέλσι.

Η Άρσεναλ μείωσε με ωραίο σου του Αϊβόμπι στο 69’ αλλά και πάλι ο Αζάρ έκανε το 4-1 στο 72’. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Τσέλσι είχε πολλές ακόμα ευκαιρίες για να πετύχει και πέμπτο γκολ. Η ουσία είναι ότι η ομάδα του Σάρι κατέκτησε πανάξια το τρόπαιο, πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη στον τελικό απέναντι στην Άρσεναλ.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024