Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Super League : Αποφασίζει για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Super League : Αποφασίζει για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΔΣ της Super League όπου θα αποφασιστεί ο τρόπος διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος με επικρατέστερο σενάριο τα playoffs και για την ανάδειξη του πρωταθλητή

Σημαντική μέρα η σημερινή για την Super League καθώς θα αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της νέας σεζόν μετά και τη μείωση των ομάδων σε 14 με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Στις 12:00 είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΔΣ της Super League με τη διαδικασία να περιλαμβάνει δύο ψηφοφορίες.

Η πρώτη θα αφορά στο πρωτάθλημα και το αν αυτό θα διεξαχθεί με playoffs ή με διεξαγωγή ενδιάμεσου γύρου το Δεκέμβρη και το Γενάρη όπως είχε προτείνει η ΑΕΚ. Επικρατέστερο είναι το σενάριο των playoffs ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει και νέα ψηφοφορία που θα αφορά στο αν στα playoffs που θα κρίνουν και το πρωτάθλημα θα συμμετέχουν οι τέσσερις ή οι έξι πρώτες ομάδες άρα και αν θα υπάρχουν ξεχωριστά playoffs για την έξοδο στην Ευρώπη.

Επιπλέον οι ΠΑΕ θα αποφασίσουν για το μοντέλο διεξαγωγής Κυπέλλου που θα προτείνουν στην ΕΠΟ. Επιθυμία τους είναι να μην μπαίνουν στη διοργάνωση πριν από τη φάση των «32» ενώ κάποιες ΠΑΕ θέλουν την κατάργηση των ομίλων και τη διεξαγωγή ενός νοκ άουτ αγώνα με τις ομάδες της Super League να παίζουν εκτός έδρας σε αυτή τη φάση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024