Σημαντική μέρα η σημερινή για την Super League καθώς θα αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της νέας σεζόν μετά και τη μείωση των ομάδων σε 14 με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Στις 12:00 είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΔΣ της Super League με τη διαδικασία να περιλαμβάνει δύο ψηφοφορίες.

Η πρώτη θα αφορά στο πρωτάθλημα και το αν αυτό θα διεξαχθεί με playoffs ή με διεξαγωγή ενδιάμεσου γύρου το Δεκέμβρη και το Γενάρη όπως είχε προτείνει η ΑΕΚ. Επικρατέστερο είναι το σενάριο των playoffs ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει και νέα ψηφοφορία που θα αφορά στο αν στα playoffs που θα κρίνουν και το πρωτάθλημα θα συμμετέχουν οι τέσσερις ή οι έξι πρώτες ομάδες άρα και αν θα υπάρχουν ξεχωριστά playoffs για την έξοδο στην Ευρώπη.

Επιπλέον οι ΠΑΕ θα αποφασίσουν για το μοντέλο διεξαγωγής Κυπέλλου που θα προτείνουν στην ΕΠΟ. Επιθυμία τους είναι να μην μπαίνουν στη διοργάνωση πριν από τη φάση των «32» ενώ κάποιες ΠΑΕ θέλουν την κατάργηση των ομίλων και τη διεξαγωγή ενός νοκ άουτ αγώνα με τις ομάδες της Super League να παίζουν εκτός έδρας σε αυτή τη φάση.