Το δεξιό Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα «πανηγύρισε» ήδη την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκτιμώντας πως κέρδισε τις ευρωπαϊκές εκλογές.
«Κερδίσαμε τις εκλογές και πρόεδρος της Επιτροπής θα είναι ο ‘spitzenkandidat’ (σ.σ.: ο κορυφαίος υποψήφιος) του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ», δήλωσε ο Ζοζέφ Ντολ, ο πρόεδρος του ΕΛΚ, στη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς στις Βρυξέλλες.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.