Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για το διπλό-τίτλου στον Λαιμό

Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για το διπλό-τίτλου στον Λαιμό

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη στο Παπαστράτειο θα αγωνιστεί τη Δευτέρα (27/7, 19:00) στο Λαιμό απέναντι στη Βουλιαγμένη με στόχο το διπλό που θα του δώσει το 33ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Έτοιμος για τον τέταρτο τελικό των πλέι οφ της Α1 Πόλο Ανδρών, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 27/5 στις 19:00 (ERT Play 1) στο κολυμβητήριο του Λαιμού, είναι ο Ολυμπιακός!

Οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 2-1 στη σειρά και θέλουν ακόμα μια νίκη, έτσι ώστε να κατακτήσουν το 33ο Πρωτάθλημα της Ιστορίας τους. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Aλέξανδρος Γούνας, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Ο Γιάννης Φουντούλης μίλησε για το αυριανό παιχνίδι τονίζοντας: «Είμαστε έτοιμοι για τον 4ο τελικό στον οποίο ο μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη!Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα τη Δευτέρα στο Κολυμβητήριο του Λαιμού και μόνο αυτό είναι στο μυαλό μας. Στον 3ο τελικό βελτιώσαμε την εικόνα μας σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια και αύριο θέλουμε να ολοκληρώσουμε θετικά τις εγχώριες διοργανώσεις».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024