Ολυμπιακός – Γενηδουνιάς : «Πρέπει να ξυπνήσουμε, όχι άλλα λάθη»
Ο πολίστας του Ολυμπιακού Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μίλησε για τον τρίτο τελικό με τη Βουλιαγμένη και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να πάρουν πάση θυσία τη νίκη
Το σύνθημα της νίκης ενόψει του τρίτου τελικού με τη Βουλιαγμένη (25/5, 17:30) έδωσε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς.
Ο πολίστας του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν ήταν καλοί και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον τρίτο τελικό σαν μην υπάρχει… αύριο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι Πειραιώτες δεν έχουν περιθώρια για άλλα λάθη και θα πρέπει πάση θυσία να πάρουν τη νίκη.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πλέον μετά από δυο κακά παιχνίδια, πρέπει να ξυπνήσουμε και να αντιδράσουμε. Η εικόνα που έχουμε παρουσιάσει δεν είναι του Ολυμπιακού, δεν είναι η δική μας εικόνα και δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη. Θα πρέπει να κοιτάξουμε αυτό τον αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος τελικός, σα να μην υπάρχει άλλο παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.