Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Superb Scout: Ενισχυμένη δόση περιπέτειας

Skoda Superb Scout: Ενισχυμένη δόση περιπέτειας

To ανανεωμένο Superb αποκτά για πρώτη φορά έκδοση Scout η οποία υπόσχεται πιο περιπετειώδη χαρακτηριστικά σε σχέση με την Outdoor την οποία αντικαθιστά χάρη σε μια σειρά νέων αναβαθμίσεων που υπόσχονται να διευκολύνουν τις διαδρομές εκτός ασφάλτου.

Mε ελάχιστη διαφορά από την αποκάλυψη της ανανεωμένης εκδοχής του Superb σε τετράθυρη και πρακτική wagon έκδοση, η Sκoda εμπλουτίζει περαιτέρω την γκάμα του με την πιο περιπετειώδη εκδοχή toy η οποία, για πρώτη φορά υιοθετεί τα διακριτικά Scout, καθώς η τσεχική φίρμα θέλει να σηματοδοτήσει ένα πιο έντονο off-road χαρακτήρα σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη παραλλαγή του με τα διακριτικά Outdoor.

Όπως και στο παρελθόν η έκδοση Scout έχει ως αφετηρία την πρακτικότερη έκδοση αμαξώματος του Superb ενώ κοινό παρονομαστή των διαθέσιμων εκδόσεων αποτελεί η τετρακίνηση.

Πλην των οπτικών αναβαθμίσεων που έχουν ενισχυθεί σημαντικά επί το πιο περιπετειώδες το Superb Scout εφοδιάζεται και με ανασχεδιασμένη ανάρτηση η οποία αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά επιπλέον 1,5 εκατοστό.

Παράλληλα, η Skoda έχει προβεί και σε ακόμα μία βελτίωση προσθέτοντας ένα νέο off-road πρόγραμμα οδήγησης. Επιπλέον, έχει ενισχύσει και τις προστατευτικές ποδιές κάτω από το αμάξωμα, επιτρέποντας στον οδηγό να αναζητήσει πιο περιπετειώδης διαδρομές.

Προκειμένου να διαχωρίσει περισσότερο την εμφάνισή της από το Superb Combi, η έκδοση Scout επωφελείται από τροχούς 18 ή προαιρετικά 19 ιντσών με δίχρωμες ζάντες. Αποκλειστικότητα της έκδοσης αποτελεί επίσης το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα σε λεπτομέρειες του εσωτερικού ενώ το Superb Scout προσφέρει μια σειρά επιλογών εξατομίκευσης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να τονίσουν τον off-road χαρακτήρα του.

Συνολικά το εσωτερικό είναι τυπικό Superb αν και επίσης διαθέτει ορισμένες λεπτομέρειες που σηματοδοτούν τη διαφορετικότητα της έκδοσης όπως η χαρακτηριστικού χρώματος ξύλινη επένδυση στο ταμπλό και οι χαρακτηριστικές επενδύσεις με τις πορτοκαλί ραφές. Ωστόσο πέρα από τις αισθητικού περιεχομένου διαφοροποιήσεις η Skoda έχει φροντίσει να προσθέσει στις λειτουργίες του infotainment νέες ενδείξεις που αποσκοπούν στη διευκόλυνση του οδηγού σε απαιτητικά τερέν.

Όπως ισχύει και για τις υπόλοιπες Scout εκδόσεις της γκάμας της Skoda, το Superb Scout θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με τους ισχυρότερους κινητήρες, δηλαδή το δίλιτρο TSI βενζίνης ισχύος 272 ίππων και τον ίδιας χωρητικότητας TDI με ισχύ 190 ίππων οι οποίοι συνδυάζονται αποκλειστικά με κιβώτιο DSG.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024