Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει το αφεντικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, καθώς βρίσκεται υπό διερεύνηση για διαφθορά και δωροδοκία στον πρώην πρόεδρο της IAAF. Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει με το FFP, το ηγετικό στέλεχος των «Παριζιάνων» πλέον ενημερώθηκε ότι είναι υπόλογος και πραγματοποιείται έρευνα για εμπλοκή του σε υπόθεση διαφθοράς και δωροδοκίας.
Όπως αποκαλύπτει η «Parisien» η οποία βρίσκεται κοντά στα θέματα της γαλλικής ομάδας, ο σχετικός φάκελος αφορά την πληρωμή 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων από τον 43χρονο επιχειρηματία προς τον πρώην πρόεδρο της IAAF, Λαμίν Ντιάκ ώστε να ανατεθεί στο Κατάρ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση