Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ξεκίνησαν με παιχταράδες οι μεταγραφές»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ξεκίνησαν με παιχταράδες οι μεταγραφές»

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στην κεντρική του ομιλία ενόψει των δημοτικών εκλογών αναφέρθηκε στις μεταγραφές και προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να δυναμώσει τον Ολυμπιακό και να του δώσει την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 23/5 στα «Παραπολιτικά», τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν πάρει πολλούς και καλούς παίκτες, οι οποίοι θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. «Εχουμε πάρει πολλούς παίκτες, όχι μόνο έναν. Όταν έρθει η ώρα θα τους ανακοινώσουμε. Θα τους ανακοινώσουμε σε λίγο καιρό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών.

Το απόγευμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στο πάρκο Γεννηματά στα Καμίνια, ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στην οικογένεια του Ολυμπιακού, όταν δήλωσε ότι οι μεταγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και την Δευτέρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

«Οι μεταγραφές ήδη ξεκίνησαν με παιχταράδες, περιμένετε ανακοινώσεις από Δευτέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να χειροκροτούν και να τον αποθεώνουν. Φυσικά, ο ηγέτης των Πειραιωτών αναφέρθηκε και στις δημοτικές εκλογές, όπου θα δώσει το «παρών» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιά Νικητή». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε μήνυμα νίκης και κάλεσε τον κόσμο να τον στηρίξει και να τον βοήθησε να συνεχίσει το σπουδαίο του έργο.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024