Οργή αναμεμειγμένη με ειρωνεία κατέκλυσε το Twitter μετά την αποκάλυψη άλλης μιας εξοργιστικής περίπτωσης αισχροκέρδειας στη Μύκονο, όπου εστιάτορας «έγδυσε» έναν Αμερικανό τουρίστα χρεώνοντάς τον 836 ευρώ για έξι μπίρες, έξι μερίδες καλαμαράκια και τρεις σαλάτες. Και όλα αυτά χωρίς καν να του κόψει απόδειξη, δηλαδή εκτός από την απάτη εις βάρος του πελάτη μιλάμε και για κραυγαλέα περίπτωση φοροδιαφυγής.

Με 25 € την local beer και 80 € το πιάτο καλαμαράκια στη Μύκονο, ευκαιρία, τρέχω να κλείσω τραπέζι… γράφει ένας χρήστης του δημοφιλούς μέσου, ενώ ένας άλλος οργισμένος χαρακτηρίζει τους υπεύθυνους του μαγαζιού ξεφτίλες!

Την «χρυσή» απόδειξη δημοσίευσε το θύμα της εκμετάλλευσης που συνέβη σε παραθαλάσσιο εστιατόριο του Πλατύ Γυαλού.

 

«Αποφύγετε αυτό το μέρος, είναι παγίδα. Οι σερβιτόροι προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν αφού δεν σε ενημερώνουν για τις τιμές των πιάτων», γράφει στην ανάρτησή του ο άτυχος τουρίστας, ενώ αυτό που κατάφεραν με την άθλια συμπεριφορά τους -εκτός από τον διασυρμό στο trip advisor- είναι να γεμίσει το Twitter με… «άκρως κολακευτικά» hashtags, όπως τα  fraud Mykonos (απάτη Μύκονος), Mykonos_scam (Μύκονος απατεωνιά), και… stay off Mykonos (μείνετε μακριά από την Μύκονο).

Όλα αυτά ενώ αρχίζει η θερινή σεζόν στη χώρα μας…

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας