Τιμές – χρυσάφι για ένα φαγητό στη Μύκονο
Βαθιά το χέρι στην τσέπη κλήθηκε να βάλει ένας τουρίστας που επέλεξε να περάσει λίγες ώρες της ημέρας στην παραλία του Πλατύ Γυαλού στη Μύκονο.
Βαθιά το χέρι στην τσέπη κλήθηκε να βάλει ένας τουρίστας που επέλεξε να περάσει λίγες ώρες της ημέρας στην παραλία του Πλατύ Γυαλού στη Μύκονο.
Όπως φάνηκε όμως, αγνοούσε αυτό που ξέρουν οι περισσότεροι Έλληνες: ότι το συγκεκριμένο μέρος είναι ένα από τα πιο ακριβά της χώρας και «απαιτεί» βαρύ πορτοφόλι.
Ο συγκεκριμένος τουρίστας αποφάσισε αφού πλήρωσε για το τραπέζι σχεδόν 900 ευρώ, να προειδοποιήσει τους άλλους ώστε να μην κάνει κανείς το ίδιο λάθος με εκείνον.
«Αποφύγετε αυτό το μέρος, είναι παγίδα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στον τουριστικό ιστότοπο tripadvisor.com ο τουρίστας, τονίζοντας ότι κλήθηκε να πληρώσει 836 ευρώ για έξι μερίδες καλαμαράκια, έξι μπίρες, τρεις σαλάτες και ένα χυμό ντομάτας.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο τουρίστας το προσωπικό του καταστήματος αρνήθηκε να του παρουσιάσει τον τιμοκατάλογο προτού παραγγείλουν.
- Το «Τάμα» για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο
- Η διαπραγμάτευση στη σύγκρουση ΗΠΑ-Ιράν δείχνει αδιέξοδη – Ίσως είναι ο ψυχρός πόλεμος της εποχής μας
- «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι» – Θρήνος στην Ηλεία για τον 13χρονο που σκοτώθηκε με πατίνι
- Ο Τραμπ τιμωρεί τη Γερμανία του Μερτς – Οι ΗΠΑ εξετάζουν τη μείωση των στρατευμάτων τους στη χώρα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Τρεις ασκήσεις που τα βάζουν με την κακή στάση σώματος
- ΕΦΚΑ: Τρία πακέτα αναδρομικών σε συνταξιούχους – Τα ποσά, οι δικαιούχοι και οι πληρωμές
- Συνταγή: Σολομός με noodles και λαχανικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442