Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκάνδαλο «Ίμπιζα»: Σεξ και ναρκωτικά στο βίντεο που «έκαψε» τον αντικαγκελάριο

Σκάνδαλο «Ίμπιζα»: Σεξ και ναρκωτικά στο βίντεο που «έκαψε» τον αντικαγκελάριο

Νέες πικάντικες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» από το νέο βίντεο, που «καίει» τον πρώην αντικαγκελάριο, Χάιντς Κρίστιαν Στράχε.

Νέες πικάντικες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» από το νέο βίντεο, που «καίει» τον πρώην αντικαγκελάριο, Χάιντς Κρίστιαν Στράχε.

Στο νέο βίντεο 60 λεπτών, αποκαλύπτονται άγρια πάρτι με ερωτικές συνευρέσεις και ναρκωτικά. Οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες έρχονται να πλήξουν ανεπανόρθωτα το κύρος και την υπόληψη του πρώην αντικαγκελάριου της Αυστρίας.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η αυστριακή εφημερίδα «Oesterreich», τα τελευταία 60 λεπτά στο επτάωρο βίντεο που γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2017 στην Ίμπιζα είναι «εκρηκτικά» για τον πρώην αντικαγκελάριο και τον στενό του συνεργάτη, Γιόχαν Γκουντένους.

Όπως γράφει η αυστριακή εφημερίδα, στο βίντεο φαίνεται την τελευταία ώρα να «υπάρχουν σεξ, κόκα και άγρια πάρτι». Σαμπάνια, ενεργειακά ποτά και χαβιάρι ήταν επίσης στη διάθεση της «παρέας».

Την ίδια ώρα, η Ρωσίδα που είχε συστηθεί ως επενδύτρια και ανιψιά του Ρώσου ολιγάρχη Ιγκόρ Μακάροφ, δεν ξέρουμε τι ρόλο είχε εκείνα τα 60 λεπτά κι αν συμμετείχε ή όχι στο «ροζ» πάρτι.

Όπως είπε στην εφημερίδα Bild, ο ρώσος ολιγάρχης, θα κινήσει «γη και ουρανό» για να εντοπίσει την μυστηριώδη ξανθιά, που ισχυρίστηκε ότι είναι ανιψιά του.

Δεν είναι, επίσης, τυχαίο που η δεύτερη σύζυγος του πρώην αντικαγκελάριου ντον εγκατέλειψε λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του βίντεο από δύο γερμανικά ΜΜΕ παίρνοντας μαζί και τον μόλις πέντε μηνών γιο τους. Τα αυστριακά ΜΜΕ «βουίζουν» για κρίση στο γάμο τους.

Σίγουρα, η Φιλίπα δεν ενοχλήθηκε μόνο από την παρουσία της γοητευτικής ρωσίδας «επενδύτριας» που καθόταν στο πλευρό του συζύγου της. Κάτι άλλο ήταν αυτό που την όπλισε με θάρρος και πήρε το παιδί, βρίσκοντας καταφύγιο στους γονείς της.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024