Την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης ανέλαβε εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ο Κίκο Ραμίρεθ ως αντικαταστάτης του Μίλαν Ράσταβατς. Ο Ισπανός τεχνικός δέχτηκε τα συγχαρητήρια από πολλούς φίλους του αλλά και πρώην συνεργάτες και μεταξύ αυτών ήταν και ο Φραν Βέλεθ.
Οι δυο άντρες έχουν καταγωγή από την Ταραγόνα και έχουν συνυπάρξει στην τοπική Χιμνάστικ το 2012, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά στη Βίσλα Κρακοβίας της σεζόν 2017-18.
Μάλιστα, την ίδια περίοδο τη φανέλα της πολωνικής ομάδας φόρεσε και άλλος ένας παίκτης του Άρη, ο Χουλιάν Κουέστα. Ο Βέλεθ έστειλε τις ευχές του στον Ραμίρεθ για το νέο του εγχείρημα μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν υπερασπίστηκε τον Γκαμπριέλε Γκραβίνα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας, εξαπολύοντας επίθεση στους πολιτικούς και προειδοποιώντας πως χωρίς νέα γήπεδα το Euro 2032 κινδυνεύει!
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.