Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Τεόντοσιτς για το Παγκόσμιο της Κίνας

Το μήνυμα του Τεόντοσιτς για το Παγκόσμιο της Κίνας

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, για την Εθνική ομάδα της Σερβίας, αλλά και για τον ίδιο που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό

Ο Μίλος Τεόντοσιτς προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 που θα διεξαχθεί στην Κίνα, έπειτα από μια όχι και τόσο καλή σεζόν για τον ίδιο αφού αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς και στα μέσα της σεζόν έμεινε ελεύθερος επιλέγοντας να ξεκουραστεί.

Ο 32χρονος γκαρντ μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, για την Εθνική ομάδα της Σερβίας, τους συμπαίκτες του αλλά και για τις βλέψεις που έχει στο μέλλον του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλος Τεόντοσιτς:

«Ο πρώτος μου στόχος είναι να πάω υγιής στην προετοιμασία. Όσον αφορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για μετάλλιο ή για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το έχω ξαναπεί όμως: αν παίξουμε όπως ξέρουμε και πολεμήσουμε όπως μπορούμε, θα πάρουμε καλά αποτελέσματα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έτσι πιστεύω. Ελπίζω να μην υπάρξουν τραυματισμοί αυτήν τη χρονιά. Υπάρχει ελπίδα να βρεθούμε όλοι στην Κίνα. Αν υπάρχει κάτι για να συζητήσουμε με οποιονδήποτε παίκτη, φυσικά θα το κάνω αλλά μόνο μεταξύ μας. Αυτός είναι ο τρόπος που χειριζόμαστε τα πράγματα», τόνισε για τους συμπαίκτες του.

«Είναι ασυνήθιστο, δεν το γνωρίζω. Είναι μία καινούρια εμπειρία. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που συνέβη. Ξεκουράστηκα όμως αρκετά και τώρα είναι ώρα για δουλειά. Πρέπει να συγκεντρωθώ σε αυτήν, στο μπάσκετ, να χρησιμοποιήσω τον ελεύθερο χρόνο μου για προπονήσεις και να ξεκινήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ήταν τα λόγια του Σέρβου.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024