Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague : Η πρώτη κίνηση της Ρεάλ για να επανέλθει στην κορυφή

Euroleague : Η πρώτη κίνηση της Ρεάλ για να επανέλθει στην κορυφή

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μια τεράστια μεταγραφή, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα συμφώνησε με τον Μπράντον Ντέιβις

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για το πρώτο «μπαμ» του καλοκαιριού, αφού φέρεται να συμφώνησε με τον Μπράντον Ντέιβις της Ζαλγκίρις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα της Marca, ο Αμερικανός φόργουορντ – σέντερ έχει κλείσει στη βασίλισσα και είναι απλά θέμα χρόνου να ανακοινωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντέιβις δεν μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν όμως η βασίλισσα θα πληρώσει ένα ποσό ως buy out.

Ο Ντέιβις έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων συλλόγων στην Ευρώπη, όμως το δημοσίευμα της Marca τονίζει ότι η Ρεάλ τους πρόλαβε όλους και συμφώνησε μαζί του ενώ θα πάρει τη θέση του Γκουστάβο Αγιόν, το συμβόλαιο του οποίου λήγει και δεν θα ανανεωθεί.

Ο 27χρονος σέντερ έκανε σπουδαία σεζόν με τη Ζαλγκίρις μετρώντας 14,2 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 16,9 στο σύστημα αξιολόγησης κατά μέσο όρο, ενώ επελέγη στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024