Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη: «Υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και Σπαρτιάτισσα»

Σάκκαρη: «Υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και Σπαρτιάτισσα»

Η Μαρία Σάκκαρη σε δηλώσεις που έκανε στάθηκε στην καταγωγή της και τόνισε τη σημασία της παρουσίας δυο Ελλήνων τενιστών τόσο ψηλά στο Internazionali BNL d' Italia.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη «σκαρφάλωσε» στο Νο28 της Παγκόσμιας κατάταξης, διανύοντας την καλύτερη περίοδο της καριέρας της. Η Σάκκαρη σε δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε το πόσο περήφανη αισθάνεται για την καταγωγή της, ενώ ακόμη αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια και στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Για την παρουσία δυο Ελλήνων, εκείνης και του Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia: «Είναι τεράστιο. Είμαι σίγουρη πως συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του τένις, γιατί ποτέ δεν είχαμε δυο καλούς παίκτες στην ίδια εποχή. Είναι μοναδικό, πολύ όμορφο και είμαι υπερήφανη και για τους δυο μας».

Για την καταγωγή της: «Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα, που είμαι Σπαρτιάτισσα, που είμαι από αυτή τη χώρα. Διανύουμε μια δύσκολη εποχή εδώ και 10 χρόνια. Το ότι φέρνουμε καλά αποτελέσματα και χαρά σ’ αυτούς τους ανθρώπους, είναι πολύ ωραίο».

Για τη λέξη «παγώνι» που χρησιμοποιεί όταν μιλάει στον Τσιτσιπά: «Είναι ένα αστείο που έχουμε ανάμεσά μας. Αυτό είναι, ένα αστείο που κάνουμε ο ένας στον άλλον».

Θυμίζουμε οτι απόψε (18/5)  η Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Καρολίνα Πλίσκοβα και ψάχνει την πέμπτη νίκη της κόντρα σε παίκτρια του Top-10 για να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024