Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρινάκης: «Aκόμα περισσότερα παιδιά από τις σχολές και τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα» (pics, vid)

Μαρινάκης: «Aκόμα περισσότερα παιδιά από τις σχολές και τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα» (pics, vid)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο τουρνουά Σχολών Ολυμπιακού στο Ρέντη παρουσία και του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία των τμημάτων υποδομής

Στα πρότυπα των ευρωπαϊκών συλλόγων λειτουργούν τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού καθώς οι άνθρωποι της ομάδας προεξέχοντος του Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν δώσει μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες.

Σήμερα (18/05) ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η τελική φάση του 8ου τουρνουά σχολών των Ερυθρόλευκων παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ.  Ο ηγέτης των Πειραιωτών απευθύνθηκε στους νεαρούς αθλητές και σχολίασε το πρότζεκ των υποδομών που στόχο έχει να τροφοδοτήσει την μεγάλη ομάδα.

Ο Μαρινάκης όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο άκουσε από τους μπόμπιρες των Ακαδημιών να φωνάζουν το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος», κι ύστερα με τη σειρά του έκανε απονομές και δηλώσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μαζί σας. Για εμάς το να βλέπουμε τα μικρά παιδιά να ξεκινούν από μία τέτοια ηλικία στην ομάδα είναι ισάξιο με τα πρωταθλήματα που έχουμε πάρει.

Έχουμε ρίξει ένα πολύ μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες μας και στις Σχολές μας και στα νέα παιδιά. Όπως έχετε δει και στην επαγγελματική ομάδα έχουμε βασιστεί αρκετές φορές από παιδιά από τις Ακαδημίες και τις Σχολές μας. Θέλουμε στα επόμενα χρόνια να μεγαλώσει αυτό και να υπάρξει και βελτίωση (σ.σ. να βασιστεί παραπάνω δηλαδή η πρώτη ομάδα από παιδιά Σχολών ή Ακαδημιών του Ολυμπιακού).

Για άλλη μία φορά να πω ότι είμαι χαρούμενος. Συνεχίστε γιατί εκτός από την πρόοδο που πρέπει να έχετε στο σχολείο σας πρέπει να την έχετε στον αθλητισμό και θα σας κάνει καλό. Καλό στην ζωή σας στα χρόνια που έρχονται. Να είστε καλά και σας εύχομαι ότι καλύτερο».

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024