
Mητσοτάκης για άδεια Κουφοντίνα : Η Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων
«Το Κράτος Δικαίου, η Δημοκρατία, δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται. Πόσο μάλλον από έναν κατά συρροή αμετανόητο δολοφόνο και 30 τραμπούκους που τον υποστηρίζουν» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις ενέργειες της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου σχετικά με την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσαν οι ενέργειες της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου σχετικά με την χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
«Το Κράτος Δικαίου, η Δημοκρατία, δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται. Πόσο μάλλον από έναν κατά συρροή αμετανόητο δολοφόνο και 30 τραμπούκους που τον υποστηρίζουν.
»Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη ότι θα σταθούν τελικά στο ύψος των περιστάσεων» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
- Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος
- «MEGA News Επικαιρότητα» με τη Βελίκα Καραβάλτσιου και το Σαββατοκύριακο
- Εκλογές για τη νέα ηγεσία στον Άρειο Πάγο – Ποιοι ήρθαν πρώτοι σε ψήφους
- Φινλανδία: Άνδρας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 361 παιδιών
- Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με την Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα
- Σας έχουμε καλά νέα: O Κέιν Πάρσονς σιγομαγειρεύει ένα «Backrooms 2»

