Λίγο μετά την γέννηση του τέταρτου παιδιού της, η Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε με τους διδικτυακούς της φίλους στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία του νεγογέννητου γιου της, αποκαλύπτοντας ταυτότοχρονα και το ομολογουμένως, περίεργο όνομά του.

Η 38χρονη Κιμ Καρντάσιαν, έγινε για τέταρτη φορά μητέρα πριν από λίγες μόλις ημέρες, μέσω παρένθετης μητρότητας και όλοι περίμεναν να δουν μια φωτογραφία του νεογέννητου αλλά και να μάθουν το όνομά του.

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ έχουν την τάση να επιλέγουν… παράξενα ονόματα για τα παιδιά τους – τα τρία πρώτα ονομάζονται Νορθ (Βόρεια), Σεντ (Άγιος) και Σικάγο και το τέταρτο παιδί τους δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Η 38χρονη τηλεπερσόνα αποκάλυψε πρόφατα πως ο γιος της ονομάζεται «Ψαλμός»  σε μία φωτογραφία συνομιλίας που είχε με τον σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

Σε αυτήν υπάρχει μια φωτογραφία του νεογέννητου με τη λεζάντα να αποκαλύπτει το όνομά του «Ψαλμός Γουέστ».

View this post on Instagram

‪Psalm West ‬

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Οι αντιδράσεις

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντίδρασεις στην ανακοίνωση του ονόματος του νέου μέλους της οικογένειας Καρντάσιαν – Γουέστ, ήταν ανάμικτη στα social media, με τους χρήστες να  εκφράζουν την άποψη τους με τον πιο γλαφυρό τρόπο…

β