Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τον τέταρτο γιο της υποδέχεται η Κιμ Καρντάσιαν

Τον τέταρτο γιο της υποδέχεται η Κιμ Καρντάσιαν

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι της αμερικάνικης showbiz Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουεστ πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ περιμένουν να γεννηθεί το νέο μέλος της οικογένειας.

H Kim Kardashian και ο Kanye West πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγες ώρες θα αποκτήσουν το τέταρτο παιδάκι τους, το οποίο όπως έχουν αποκαλύψει, είναι αγόρι ενώ νωρίτερα η ίδια η Κιμ είχε αποκαλύψει την ύπαρξη παρένθετης μητέρας.

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, η παρένθετη μητέρα που κυοφορεί το τέταρτο παιδί του λαμπερού ζευγαριού έχει μπει στο νοσοκομείο και ο τοκετός έχει ξεκινήσει για τα καλά.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί για την αποφυγή σύγχυσης, ότι η παρένθετη μητέρα του τέταρτου παιδιού της οικογένειας Καρντάσιαν-Γουεστ δεν είναι η ίδια με εκείνη της κόρης τους Σικάγο, καθώς εκείνη απέκτησε το δικό της παιδί πριν λίγους μήνες.

Στο πλάι της Κιμ πέραν του Κάνιε, βρίσκονται οι αδερφές της Κόρτνι και Κλόε Καρντάσιαν, οι οποίες μάλισταν σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν τα νέα.

Το ζευγάρι έχει ήδη τρία παιδιά, την North, τον Saint και την Chicago, η οποία είναι μόλις ενός έτους, ενώ η μαμά τους «ποστάρει» συχνά, στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

Morning ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Η Kim Kardashian δεν μπορεί πλέον να κυοφορήσει.

Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, ο πλακούντας της προκάλεσε εκτεταμένες βλάβες στο αναπαραγωγικό σύστημα, κάνοντας μια επικείμενη εγκυμοσύνη ιδιαίτερα επικίνδυνη για τη ζωή της.

Γι’ αυτό στην Chicago αλλά και στο τέταρτο παιδί που πρόκειται να γεννηθεί σε λίγες ώρες, επέλεξε να το κυοφορήσει κάποια άλλη γυναίκα.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024