Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Από ταινία: Μια διακοπή ρεύματος, ένα τρακάρισμα, μια δηλητηρίαση κι ένα τροχαίο τους οδήγησαν στα... σκαλιά της εκκλησίας

Από ταινία: Μια διακοπή ρεύματος, ένα τρακάρισμα, μια δηλητηρίαση κι ένα τροχαίο τους οδήγησαν στα… σκαλιά της εκκλησίας

Πρόκειται για μιααπό εκείνες τις ιστορίες αγάπης που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο σινεμά. Κι όμως η πραγματική ζωή είναι ακόμα πιο απρόσμενη ορισμένες φορές

Πρόκειται για μιααπό εκείνες τις ιστορίες αγάπης που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο σινεμά. Κι όμως η πραγματική ζωή είναι ακόμα πιο απρόσμενη ορισμένες φορές.

Ήταν Αύγουστος του 2014, όταν μια ξαφνική διακοπή ρεύματος στο σπίτι οδήγησε την Γεωργία Λαγογιάννη στο κομμωτήριο, προκειμένου να φτιάξει τα μαλλιά της γρήγορα για να πάει στη δουλειά.

Αφού έδωσε αυστηρές οδηγίες στον κομμωτή Γιώργο Πλακιωτάκη και αφού ολοκληρώθηκε το χτένισμα, έφυγε από το κομμωτήριο, όμως μέσα σε μία ώρα είδε το χτένισμα… να χαλάει!

Η «σπίθα» (του καυγά αρχικά) είχε ανάψει, με την κοπέλα να επιστρέφει στο κομμωτήριο για να διαμαρτυρηθεί, απαιτώντας επανάληψη του χτενίσματος, χωρίς να το πληρώσει.

Με την ευκαιρία, η Γεωργία συμπλήρωσε τα στοιχεία της για μια κλήρωση, δίνοντας έτσι στον Γιώργο, το στοιχείο που αναζητούσε: το τηλέφωνό της!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, της τηλεφώνησε για να επανορθώσει και της πρότεινε να βγουν για να δειπνήσουν. Στο δείπνο όμως, ο Γιώργος έπαθε δηλητηρίαση και κάπως έτσι άρχισε ο δεύτερος γύρος του καβγά.

Σκεπτόμενοι και οι δύο ότι δεν είναι γραφτό, αποφάσισαν να «το αφήσουν», ώσπου λίγες μέρες αργότερα κι ενώ η Γεωργία είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό της στο φανάρι, ένα αυτοκίνητο, έπεσε πάνω στο δικό της.Ήταν ο Γιώργος!

Όλα αυτά τα «σημάδια» δεν αποδείχτηκαν τυχαία αλλά μοιραία και έτσι πέντε χρόνια μετά, και αφού ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, ο Γιώργος και η Γεωργία, τον Ιούνιο, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024