Ο Ολυμπιακός εξελίσσεται. Σε όλα τα επίπεδα. Πέρα από αγωνιστικά, πέρα από ό,τι κάνει σε επίπεδο εγκαταστάσεων, πέρα από όλες του τις δράσεις, φρόντισε να βελτιώσει και την… εικόνα του. Και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο. Οπου «εικόνα», βάλτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία όχι μόνο άλλαξε, όχι μόνο βελτιώθηκε, αλλά πλέον έγινε πολύ πιο όμορφη, λειτουργική και ταιριαστή στις ανάγκες (ειδησεογραφικές, εμπορικές) ενός αθλητικού Κολοσσού όπως ο Ολυμπιακός.

Το προφανές είναι η αλλαγή της αρχικής σελίδας, αλλά και της δομής των θεμάτων του νέου www.olympiacos.org. Το κόκκινο και το λευκό χρώμα δεν μπορούν παρά να κυριαρχούν, αλλά οι αλλαγές είναι εντυπωσιακές. Με τους δημιουργούς της επίσημης ιστοσελίδας των Πειραιωτών να «μεγαλώνουν» τα πρώτα θέματα, να προσθέτουν εντυπωσιακές φωτογραφίες, καθαρή εικόνα, αλλά και εύκολη περιήγηση του site και άμεση μετάβαση σε ό,τι ενδιαφέρει τον κάθε επισκέπτη.

Πέρα από τα section για τον σύλλογο, την ιστορία, το δυναμικό του, το διοικητικό συμβούλιο, τα νέα της ομάδας, την ακαδημία, τις ενημερώσεις για τα εισιτήρια, εκείνο που δεσπόζει στην κορυφή της ιστοσελίδας, είναι η σελίδα για την κοινωνική προσφορά του Ολυμπιακού. Εκεί όπου θα καταγράφονται και θα αποτυπώνονται όλες οι κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις του Ολυμπιακού. Διότι η προσφορά δεν σταματάει ποτέ στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, η ανανεωμένη έκδοση του olympiacos.org περιλαμβάνει μια τελείως διαφορετική παρουσίαση του ρόστερ, με διπλή φωτογράφιση και πλήρη στοιχεία για παίκτες, προπονητή, στελέχη της ομάδας. Δίνει τη δυνατότητα άμεσης μετάβασης στο ηλεκτρονικό REDStore, περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση όλων των εγκαταστάσεων του συλλόγου, ενώ έχει και διαδραστική σχέση με τα social media των Πειραιωτών.

Φυσικά, από το επίσημο site του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να λείπει η… γωνιά των τίτλων. Μια εξαιρετικά προσεγμένη παρουσίαση όλων των τροπαίων που έχει κατακτήσει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός, των βετεράνων του συλλόγου, αλλά και της λαμπρής ιστορίας του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο