Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 29χρονης που βρέθηκε στραγγαλισμένη στην Καλλιθέα

Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 29χρονης που βρέθηκε στραγγαλισμένη στην Καλλιθέα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε χωρίσει από τον Αύγουστο ενώ ο 32χρονος φέρεται να ζήλευε αλλά και να χτυπούσε την 29χρονη.

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση δολοφονίας της 29χρονης από τη Γεωργία, η οποία διαπράχθηκε στις 13 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Δράστης είναι ο 32χρονος συμπατριώτης και πρώην σύζυγος της ο οποίος προσήχθη το πρωί της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ. Σε βάρος του 32χρονου εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε χωρίσει από τον Αύγουστο ενώ ο 32χρονος φέρεται να ζήλευε αλλά και να χτυπούσε την 29χρονη. Για «συχνές προστριβές του 32χρονου με το θύμα» κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται πως η 29χρονη είχε βρεθεί νεκρή, βραδινές ώρες της συγκεκριμένης ημέρας, εντός του διαμερίσματος που διέμενε από τη θεία της που είχε αντικλείδι. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής δεν είχαν εντοπίσει ίχνη διάρρηξης και εξ αρχής άρχισαν να αναζητούν τον βασικό ύποπτο στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος.

Από την διενεργηθείσα νεκροψία- νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024