Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz E-Class Coupe 2021: Ανανέωση με έμφαση στην ψηφιακή τεχνολογία

Mercedes-Benz E-Class Coupe 2021: Ανανέωση με έμφαση στην ψηφιακή τεχνολογία

Η δυναμικότερη έκφραση της ανανεωμένης E-Class δίνει μια γεύση από τις αλλαγές που θα συντελεστούν συνολικά στην γκάμα της νέας E-Class που στην τετράθυρη εκδοχή της αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της εντός του 2020

Φωτογραφίες: Automedia

H ανανεωμένη εκδοχή της E-Class στην coupe διαμόρφωσή της χαρίζει για ακόμα μια φορά όψεις της επιβλητικής όσο και δυναμικής σιλουέτας της στο φωτογραφικό φακό, αποκαλύπτοντας ορισμένα ακόμα στοιχεία για την νέα ενσάρκωσή της η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της εντός του 2020 καθώς, ως συνήθως, θα προηγηθεί η τετράθυρη εκδοχή της η οποία θα παρουσιαστεί στα τέλη της χρονιάς.

Ανεξαρτήτως χρονοδιαγράμματος, όπως είναι ήδη γνωστό, η ανανεωμένη E-Class θα υιοθετήσει νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα τα οποία σε συνδυασμό με στοχευμένες τροποποιήσεις στις εισαγωγές αέρα τη γρίλια που στην περίπτωση της Coupe έκδοσης θα στοχεύσουν σε μια ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση.

Αντίστοιχης λογικής είναι και οι αλλαγές στο πίσω τμήμα όπου ξεχωρίζουν επίσης τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα που δείχνουν να ακολουθούν το αισθητικό μοτίβο της ανανεωμένης C-Class Coupe.

Σημαντικότερες προδιαγράφονται οι αλλαγές στο εσωτερικό, όπου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα βρεθεί το διάσημο πλέον σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MBUX, το οποίο στην περίπτωση της E-Class αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τις λειτουργίες του προσθέτοντας νέες εφαρμογές.

Ενισχυμένες αναμένονται και οι δυνατότητες των συστημάτων άνεσης, υποβοήθησης και ασφάλειας της Ε-Class Coupe, που αναμένεται να προσφέρει περισσότερα σε ό,τι αφορά τον τομέα της ημιαυτόνομης οδήγησης, βελτιώνοντας παράλληλα και την περιώνυμη άνεση για την οποία φημίζεται η γερμανική φίρμα.

Στο μέτωπο των κινητήρων, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες, δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι στοχευμένες βελτιώσεις που να αποσκοπούν στην ενίσχυση της αποδοτικότητας της ανανεωμένης E-Class συνολικά χωρίς φυσικά να παραμερίζονται οι επιδόσεις.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024