Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλος ο Γιώργος Καπουτζίδης από ρατσιστικό μήνυμα follower του

Έξαλλος ο Γιώργος Καπουτζίδης από ρατσιστικό μήνυμα follower του

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Καπουτζίδης από ρατσιστικό μήνυμα follower του ενώ ο ηθοποιός του έδωσε «πληρωμένη» απάντηση, δίχως να διστάζει.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, καθώς έχει αναλάβει την εκφώνηση τόσο των δύο ημιτελικών όσο και του τελικού του φετινού διαγωνισμού της Eurovision με την Μαρία Κοζάκου.

Στον Α’ Ημιτελικό της Τρίτης, στην σκηνή εμφανίστηκε  και η transgender Dana International και όση ώρα τραγουδούσε η kiss cam απαθανάτισε  τουλάχιστον τρία φιλιά μεταξύ ανδρών, τα οποία προβλήθηκαν σε ζωντανή μετάδοση.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα στο όμορφο κλίμα της έναρξης του μουσικού διαγωνισμού σχολίασε εκείνη την τρυφερή στιγμή πως «η αγάπη δεν έχει όρια».

Τα εν λόγω δημοσιεύματα προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση στους χρήστες και απ’ότι φαίνεται έβαλαν φωτιά σε κάποιον follower του, επονομαζόμενο «Θανάση», ο οποίος ενοχλήθηκε από την τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη και αποφάσισε να του στείλει ένα επιθετικό μήνυμα στο Instagram.

Ο «Θανάσης» έγραψε στον ηθοποιό: «Συγχαρητήρια για εχθές στην Eurovision που φιλιόσαντε άντρες και έλεγες η αγάπη δεν έχει όρια… όχι συγχαρητήρια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Προσπαθείτε να περάσετε (το) αφύσικο για φυσιολογικό… Το φυσιολογικό είναι να φιλιέται ένας άντρας με γυναίκα…»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν δίστασε να του απαντήσει: «Το φυσιολογικό είναι να μην ξαναστείλεις μήνυμα σε άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Και δεν προσπαθώ να περάσω απολύτως τίποτα. Εσύ προσπαθείς να μου επιβάλεις τη γνώμη σου για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Και τη γνώμη σου την έχω χεσμένη. Και εγώ και όλοι οι άνθρωποι που είδες να φιλιούνται. Άντε και μην ξαναστείλεις. Όρεξη είχα νομίζεις να διαβάζω τις μαλακίες σου».

Στην συνέχεια ο καταξιωμένος ηθοποιός ανέβασε τα αποσπάσματα της συνομιλίας τους στην ιστορία του στο Instagram, αποκαλύπτοντας το περιστατικό, ενώ δεν δίστασε να παρακαλέσει τους ομοϊδεάτες του «Θανάση» να τον κάνουν unfollow στο Instagram.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024