O Γιάννης Μώραλης στα «Καραϊσκάκεια 2019»
Ο Δήμαρχος Πειραιά παρευρέθηκε χθες στην ετήσια εκδήλωση «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2019», που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Νέου Φαλήρου.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες στην ετήσια εκδήλωση «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2019», που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Νέου Φαλήρου, στο θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα» και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά. Σημειώνεται ότι φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την καθιέρωση του θεσμού «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ».
To πρόγραμμα περιελάμβανε ομιλίες, τραγούδια, χορούς και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα. Στη διάρκεια της εκδήλωσης εκ μέρους του Συνδέσμου απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον σύντομο χαιρετισμό του, εξήρε το έργο του Συνδέσμου και την καλή συνεργασία που έχει με τη Δημοτική Αρχή. Συνεχάρη την Πρόεδρο κα Αργυρώ Λαγκαδιανού – Κανιούρα, για την ωραία εκδήλωση για τα 20 χρόνια «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ» και τόνισε : «Μακάρι να τα εκατοστίσετε και στις εκδηλώσεις, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές. Να τιμάμε και να θυμόμαστε τους ήρωες μας. Έχει σημασία για το μέλλον».
Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου κα Αργυρώ Λαγκαδιανού –Κανιούρα, μίλησε με θέμα: «Γεώργιος Καραϊσκάκης: Δαίμονας ή Άγγελος;»
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων στα μνημεία του Αρχιστράτηγου Γεωργίου Καραϊσκάκη και των συναγωνιστών του που έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι στο Νέο Φάληρο.
Επίσης, στην εκδήλωση από τον Δήμο παρευρέθηκαν: οι Αντιδήμαρχοι κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου και κ. Στέλιος Γαϊτανάρος και ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος.
- Την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του λιμενικού εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;
- «Η κατάσταση σε πολλούς δρόμους της Άνω Γλυφάδας» είναι δύσκολη λέει ο δήμαρχος – Τι είπε για το θάνατος της 56χρονης
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
- Ο Bad Bunny γράφει ήδη ιστορία στο φετινό Super Bowl – Και ακόμα δεν έχει ανέβει στη σκηνή του halftime show
- Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε στάβλο στην Πηνεία Ηλείας – Δεκάδες ζώα χάθηκαν
- Στις Βρυξέλλες ο Ανδρουλάκης για να συμμετάσχει στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442