Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβγαλε παράπονο για την αγαπημένη του Ρόμα ο Ντε Ρόσι

Έβγαλε παράπονο για την αγαπημένη του Ρόμα ο Ντε Ρόσι

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αποφάσισε να πει «αντίο» στην αγαπημένη του Ρόμα και σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως δεν του φέρονταν σαν να είναι ποδοσφαιριστής

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αποφάσισε να αποχωρήσει από την αγαπημένη του Ρόμα, έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια που πρόσφερε τις υπηρεσίες του, για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μακριά από την «αιώνια πόλη».

Ο 35χρονος μέσος αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, ωστόσο όπως αναφέρει ο ίδιος δεν υπολογιζόταν από τον σύλλογο ως ποδοσφαιριστής, αλλά του πρότειναν να έχει έναν πιο διαφορετικό ρόλο.

Συγκεκριμένα στη συνέντευξη Tύπου ανέφερε:

«Από τη στιγμή που αισθάνομαι ακόμα ποδοσφαιριστής και θέλαμε διαφορετικά πράγματα, ευχαρίστησα την ομάδα και αρνήθηκα την πρόταση. Καταλαβαίνω απόλυτα την στάση του συλλόγου απέναντί μου λόγω και τη ηλικίας μου… Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά δεν κρατάω κακία στη διοίκηση. Ήταν μια απόφαση την οποία αποδέχθηκα».

Παράλληλα τόνισε πως θα ήθελε να βρίσκεται στις κερκίδες της ομάδας και να πανηγυρίζει τα γκολ με τους φίλους του: «Θέλω πολύ πλέον να βρίσκομαι στην εξέδρα με μια μπύρα στο χέρι και να πανηγυρίζω με τους κολλητούς μου. Εξάλλου, ως παιδί, έμαθα να αγαπάω την πόλη και την ομάδα και τώρα θα ζητήσω εγώ από τον κόσμο να παραμείνει κοντά στους ποδοσφαιριστές».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024