Γ. Πρετεντέρης στο One Channel: Η υπόθεση με το κότερο διέλυσε τον Τσίπρα
O δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ» αναλύει τις πολιτικές εξελίξεις
Η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος δημιουργεί μεγάλες αρρυθμίες στη χώρα, υποστήριξε, μιλώντας στην εκπομπή One Direct, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Γιάννης Πρετεντέρης. Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις σχετικά με τις πολυτελείς διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στη θαλαμηγό, είπε πως «το κότερο διέλυσε το προσωπικό αφήγημα του Τσίπρα γιατί τον χτύπησε στον πυρήνα του, όπως η κωλοτούμπα του 2015 στο δημοψήφισμα».
Σχολιάζοντας δε τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, περί 7ης εργασίας, ο κ. Πρετεντέρης υπογράμμισε πως πέρασε η ιστορία αυτή, αναφέροντας πως «το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού δεν είναι αποτελεσματικό». Μάλιστα, άσκησε δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τη συμπεριφορά του προς τον Τύπο, κάνοντας λόγο για «αυταρχική αντίληψη της Δημοκρατίας».
Δείτε το βίντεο
Πηγή: onetv.gr
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δεν λέει κουβέντα για τις αποκαλύψεις στις υποκλοπές και τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική
- Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον Τουρισμό: Μένουν λιγότερο αλλά ξοδεύουν περισσότερα ανά ημέρα
- Ναυάγιο στη Χίο: Μεταφέρονται στην Αθήνα με C-130 τραυματισμένα παιδιά
- Γιώργος Λιάγκας, Eurovision και Ισραήλ: H μισή Ευρώπη είναι εναντίον σας και ασχολείστε με το αν η Evangelia έκλεψε το Hava Nagila
- Φορολοταρία: Πώς συμμετέχεις, πώς κερδίζεις, πώς πληρώνεσαι
- Αυτό αποκάλυψε ο Ντοκ Ρίβερς για την υπόλοιπη σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο

