Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλος καυγάς λίγο πριν τον Α' ημιτελικό στην Eurovision

Μεγάλος καυγάς λίγο πριν τον Α’ ημιτελικό στην Eurovision

Στο φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις για μεγάλο καυγά στα παρασκήνια εν όψει του πρώτου ημιτελικού της φετινής Eurovision.

Απόψε το βράδυ περιμένουμε αγωνιωδώς τον πρώτο ημιτελικό της φετινής Eurovision, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από την πανέμορφη Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι «Better Love» ενώ η Κύπρος διαγωνίζεται με την εκρηκτική Τάμτα και το «Replay».

Οι δύο αποστολές σήμερα θα δώσουν απόψε τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλίσουν το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Οι πρόβες δίνουν και παίρνουν, ενώ πολλές είναι και οι αλλαγές που πρέπει να ενσωματωθούν γρήγορα, γεγονός που μερικές φορές επιφέρει.. εντάσεις. Χθες Δευτέρα, έγινε η πρόβα τζενεράλε και δυστυχώς υπήρχαν προβλήματα και παρατράγουδα σε πολλές χώρες που συμμετέχουν.

Στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Τελ Αβίβ, αποκάλυψε έναν καυγά που ξέσπασε στα παρασκήνια και αφορούσε την σκηνοθεσία.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: «Η μία πρόβα της Ελλάδας με την μεσημεριανή και με την βραδινή δεν είχε καμία σχέση… Θεωρώ ότι είναι η πιο βελτιωμένη σκηνοθετικά πρόβα του πρώτου ημιτελικού, που είναι ένας ημιτελικός με μεγάλα προβλήματα από πολλές αποστολές…», ενώ αποκάλυψε ότι: « Χθες άκουσα έναν καυγά μιας χώρας που δεν της άρεσαν καθόλου τα πλάνα της.»

Μάθετε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024