ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας ζει εκτός τόπου και χρόνου
Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως πριν λίγες ημέρες χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές «ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του», ενώ «τώρα που συνειδητοποίησε ότι θα χάσει, τις λέει δημοσκόπηση».
Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha.
Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως την Τετάρτη χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές «ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του», ενώ «τώρα που συνειδητοποίησε ότι θα χάσει, τις λέει δημοσκόπηση».
«Και σε 12 μέρες που θα μιλήσουν οι πολίτες, θα μας πει ότι έλαβε το μήνυμα» τονίζει η Νέα Δημοκρατία προσθέτοντας πως «δώδεκα μέρες πριν από τις εκλογές, ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι ζει εκτός τόπου και χρόνου» καθώς όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της δεν είπε ούτε μια λέξη για τους νέους και τη μεσαία τάξη, για την πρωτοφανή ανομία και την υπερφορολόγηση για την Υγεία και την Παιδεία που, όπως λέει χαρακτηριστικά, κατέστρεψε.
«Δεν έχει κανένα σχέδιο για τη χώρα. Η μόνη ειλικρινής στιγμή του επηρμένου κ. Τσίπρα, ο οποίος έλεγε ψέματα πιο γρήγορα και από τη σκιά του, ήταν όταν ομολόγησε ότι δεν έχει πρόβλημα αν και κάποιοι υπουργοί του κάνουν μυστικά διακοπές με θαλαμηγούς. Προφανώς γιατί ο ίδιος έδωσε το καλό παράδειγμα» συμπλήρωσε η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Στις 26 Μαΐου ο πιο αλαζόνας πρωθυπουργός που γνώρισε ποτέ ο τόπος θα πάρει την απάντηση που του αξίζει σε όλες τις κάλπες. Του ευχόμαστε από τώρα καλές διακοπές» καταλήγει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.
- Η διαχείριση των hydration breaks στη La Liga
- «Πως να σκοτώσετε τη Μελάνια Τραμπ» – Βίντεο από το Ιράν ενθαρρύνει τη δολοφονία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ
- Πυρκαγιές: Η άλλη όψη του ελληνικού καλοκαιριού
- Ο «σκοτεινός και βίαιος υπόκοσμος» της παράνομης διακίνησης ερπετών σε ένα νέο ντοκιμαντέρ
- Το φετινό Ελ Νίνιο θα είναι «το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Κακά μαντάτα για τον καιρό μέχρι το 2027
- «Περιμένει άμεσα τον Μάγερ στην Ολλανδία η ΑΕΚ»
- Άνω Λιόσια: «Ήθελα να δω εάν είχε νερό ή βενζίνη» – Τι λέει ο 85χρονος που προκάλεσε φωτιά στο γκαράζ του σπιτιού του
- Αγρίνιο: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο επεξεργασίας ελιάς στην Εθνική Οδό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/kristijan-arsov-viAo6P8yqHI-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442