Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωράκης: Είμαστε το μόνο κόμμα που είναι σε σύγκρουση με το κομματικό κράτος

Θεοδωράκης: Είμαστε το μόνο κόμμα που είναι σε σύγκρουση με το κομματικό κράτος

ο Σταύρος Θεοδωράκης καλεί τους δημοσιογράφους, να συνεννοηθούν, να πάρουν την πρωτοβουλία και να καλέσουν τους αρχηγούς σε debate. Είτε όλους μαζί, είτε δύο-δύο, προκειμένου να υπάρξει διάλογος πριν τις ευρωεκλογές.

«Ένας στους τρεις νέους έως 35 ετών σκέπτεται θετικά το Ποτάμι», υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Σταύρος Θεοδωράκης και καλεί τους πολίτες να στηρίξουν το Ποτάμι υποστηρίζοντας ότι «ούτε ψέματα είπαμε, ούτε κωλοτούμπες κάναμε, ούτε έχουμε σκελετούς στην ντουλάπα».

«Αν δεν μειωθεί το κομματικό κράτος και η κομματική γραφειοκρατία δεν θα μειωθούν ποτέ ουσιαστικά οι φόροι και οι εισφορές. Και για να μειωθεί το κομματικό κράτος πρέπει να ενισχυθεί το Ποτάμι. Είμαστε το μόνο κόμμα που είναι σε σύγκρουση με το κομματικό κράτος», δηλώνει στο Πρακτορείο ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Αναφερόμενος στη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του Ποταμιού σημειώνει, ότι «η χώρα μας δεν πρέπει να χάσει την επαφή της με τους 500.000 που έφυγαν τα χρόνια της κρίσης. Το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού προσφέρει πληθώρα τέτοιων ανθρώπων που γνωρίζουν τις ευρωπαϊκές πολιτικές» και προσθέτει: «Όχι ανθρώπους που θέλουν να ρευστοποιήσουν την τηλεοπτική δημοτικότητά τους σε ένα άσχετο με τα ενδιαφέροντά και τις ικανότητές τους πεδίο. Όχι πρώην βουλευτές που ντιλάρισαν με τους αρχηγούς τους μια θέση στο «πολιτικό ψυγείο» των Βρυξελλών».

Τέλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης καλεί τους δημοσιογράφους, να συνεννοηθούν, να πάρουν την πρωτοβουλία και να καλέσουν τους αρχηγούς σε debate. Είτε όλους μαζί, είτε δύο-δύο, προκειμένου να υπάρξει διάλογος πριν τις ευρωεκλογές.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024